Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi lehet a baj szerintetek?...

Mi lehet a baj szerintetek? Vagy mi lehet ez?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, 3 éves kisfiú édesanyja. Császáros volt. 2019. December 15. -én jött meg a menstruációm, azóta próbálkozunk babával. Akkor 2 naponta, vagy naponta voltunk együtt, védekezés nélkül. 2020 Január 13.-dikán megjött, de nem úgy ahogy kellett volna. Első nap, gyenge volt, 2-3 nap erős, sötét darabos (ennyire darabos sose volt a vérzésem) görcsös, hát, derék fájásos volt, és csak 3 napig tartott, onnantól csak rózsaszín folyásom volt, meg barnáztam,így rendesen 7 napig tartott. Fáradékony voltam, melleim azóta egyre jobban és egyre többet fájnak, feszülnek, érzékenyek a bimbóim. 3 negatív teszttel mentem el a dokihoz. Nem látott semmit. Azt mondta 1 hét múlva menjek vissza(azaz tegnap voltam. Január 23.-dikán),meg se vizsgált, pedig mondtam hogy azóta is fáj a hasam alja, meg vagy jobb oldalt vagy bal oldat fáj a hasam. Csak ránézett kívülről, rákszűrést csinált és kb ennyi. Közben volt egy halvány pozitív tesztem, de rá 2 naponta teszteltem, mind negatív volt, a doki előtt, az nap, amikor mentem a dokihoz megint enyhe halvány pozitív lett a tesztem. Nem tudom ezt mire vélni. Folyton álmos vagyok, fáj a hasam alja, derekam, hátam, érzékenyek a bimbóim, egyre többet feszülnek, fájnak a melleim, feszült vagyok. Párommal voltam eggyütt 22.-dikén,de fájt,pedig volt elég nedv, meg meg volt a vágy is.Mi lehet ez? Nem tudom már mit gondoljak.
2020. jan. 24. 12:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kontrollra
2020. jan. 24. 17:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!