Hogy dolgozzam fel hogy valószínűleg soha nem lehet már gyerekem?
Na, jó, azért 30 évesen így temetni magad...🙄
Nekem se sok kapcsolatom volt és azok is, hagyjuk kategória. Gyereket viszont kamasz korom óta tudtam, hogy akarok mindenáron. Apával vagy anélkül. Persze, nem 20 évesen zártam ki az elsőt, csak 40! Végül egyedülállóként szültem pár hónapja 42 évesen.(Azóta betöltöttem a 43-at is.) Jó, azért ennyire nem kell kicentizni, de 35-ig még simán megismerhetsz valakit, akivel együtt vállaltok. Ha nem, ráérsz akkor gondolkodni, hogy elengeded a baba kérdést vagy bevállalod egyedül.
Dehogy vagy idős!
36 évesen szültem az elsőt, most 38 vagyok és úton a második🙂
Ne stresszelj rá ennyire, van időd bőven.
Most töltöttem a 37-et, két hónap múlva születik az első babám.
Hogy lesz-e második azt nem tudom, mert nagyon nehezen viselem a terhességet, szó szerint minden "nyavalya" rámszakadt.
Most sem érzem azt, hogy 37 évesen már le kellene magam húzni a klotyón, sőt! Egészséges életmódot folytatok és a legutóbbi munkahelyen 26-nak gondoltak. 🤣
A férjemet 31 évesen ismertem meg, és nála jobb társat el sem tudok képzelni, szóval nekem megérte kivárni:))
Nem kell rögtön az első szembejövőnek szülni. 30 évesen pedig nem vagy elkésve, és lehet, hogy azért nem jön össze neked egy normális kapcsolat, mert már "eltemetted" magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!