Mi lehet a baj szerintetek? Vagy mi lehet ez?
Terhes szerintem nem lehetsz. Darabos vérzéssel szerintem kizárt, ami több napig tartott.
Nekem egyszer volt olyan darabos, hogy ekkorát nem láttam. De akkor kémiai terhességem volt. Halvány pozi teszttel, ami pár nap után negatív lett. 5..héten jött meg a menstruációm késve.
Lehet neked is az volt.
Hcg-t nézess vérből az 1000%-ra kimutatja mi a helyzet.
Minek nèzessen hcg-t mikor volt vérzés, ráadásul darabos. Annyira gyerekes, már már túl rinyálós ez a kérdés, hogy elképesztő.
Nem csoda, hogy másodjára a doki meg se vizsgált, az a csoda hogy bolondnak nem nézett. Bár ki tudja.
Most te tényleg azért rohantál a dokihoz, mert nem olyan volt a menzesz mint szokott és fájt a derekad? A menstruációnak nem kell egyformáknak lennie..
Az csak úgy írom egyébként, hogy a napokig tartó alig vérzés, mellfájdalom inkabb hormonális eredetű mintsem terhesség jele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!