Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi lehet a baj szerintetek?...

Mi lehet a baj szerintetek? Vagy mi lehet ez?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, 3 éves kisfiú édesanyja. Császáros volt. 2019. December 15. -én jött meg a menstruációm, azóta próbálkozunk babával. Akkor 2 naponta, vagy naponta voltunk együtt, védekezés nélkül. 2020 Január 13.-dikán megjött, de nem úgy ahogy kellett volna. Első nap, gyenge volt, 2-3 nap erős, sötét darabos (ennyire darabos sose volt a vérzésem) görcsös, hát, derék fájásos volt, és csak 3 napig tartott, onnantól csak rózsaszín folyásom volt, meg barnáztam,így rendesen 7 napig tartott. Fáradékony voltam, melleim azóta egyre jobban és egyre többet fájnak, feszülnek, érzékenyek a bimbóim. 3 negatív teszttel mentem el a dokihoz. Nem látott semmit. Azt mondta 1 hét múlva menjek vissza(azaz tegnap voltam. Január 23.-dikán),meg se vizsgált, pedig mondtam hogy azóta is fáj a hasam alja, meg vagy jobb oldalt vagy bal oldat fáj a hasam. Csak ránézett kívülről, rákszűrést csinált és kb ennyi. Közben volt egy halvány pozitív tesztem, de rá 2 naponta teszteltem, mind negatív volt, a doki előtt, az nap, amikor mentem a dokihoz megint enyhe halvány pozitív lett a tesztem. Nem tudom ezt mire vélni. Folyton álmos vagyok, fáj a hasam alja, derekam, hátam, érzékenyek a bimbóim, egyre többet feszülnek, fájnak a melleim, feszült vagyok. Párommal voltam eggyütt 22.-dikén,de fájt,pedig volt elég nedv, meg meg volt a vágy is.Mi lehet ez? Nem tudom már mit gondoljak.
2020. jan. 24. 12:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű. Vegyél egy normális tesztet, Facelle vagy Predictor. Ha van valami, az kimutatja.
2020. jan. 24. 12:59
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Esetleg nézesd meg magad másik orvossal, egy alaposabbal. Az hogy másmilyen a mensid az lehet amiatt is hogy még most áll vissza a ciklusod.
2020. jan. 24. 12:59
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Menstruáció után minek, miért mentél dokihoz?
2020. jan. 24. 13:02
 4/11 A kérdező kommentje:
3as válaszoló. Mert a doktorúr mondta hogy menjek be, és megvizsgál. Ilyenem még nem volt. Felhívtam, mondtam neki, és behívott.
2020. jan. 24. 13:11
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2020. jan. 24. 13:12
 6/11 anonim ***** válasza:
93%

Terhes szerintem nem lehetsz. Darabos vérzéssel szerintem kizárt, ami több napig tartott.

Nekem egyszer volt olyan darabos, hogy ekkorát nem láttam. De akkor kémiai terhességem volt. Halvány pozi teszttel, ami pár nap után negatív lett. 5..héten jött meg a menstruációm késve.

Lehet neked is az volt.

Hcg-t nézess vérből az 1000%-ra kimutatja mi a helyzet.

2020. jan. 24. 14:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Az lesz
2020. jan. 24. 14:38
 8/11 anonim ***** válasza:
73%

Minek nèzessen hcg-t mikor volt vérzés, ráadásul darabos. Annyira gyerekes, már már túl rinyálós ez a kérdés, hogy elképesztő.

Nem csoda, hogy másodjára a doki meg se vizsgált, az a csoda hogy bolondnak nem nézett. Bár ki tudja.

Most te tényleg azért rohantál a dokihoz, mert nem olyan volt a menzesz mint szokott és fájt a derekad? A menstruációnak nem kell egyformáknak lennie..

Az csak úgy írom egyébként, hogy a napokig tartó alig vérzés, mellfájdalom inkabb hormonális eredetű mintsem terhesség jele.

2020. jan. 24. 15:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell ennyire bunkón válaszolni, amikor csak véleményért jöttem ide, nem azért hogy szapuljanak. Csak kíváncsi lennék arra hogy miért mutathat egyszer pozitív, egyszer negatívat a teszt. Normálisan beált menstruációm van. De a mostani nem az volt. És ezért is mentem el dokihoz,ami fájdalommal is járt(elsőnek felhívtam a dokit, Ő HÍVOTT BE) , nem tudom, ezen mi a furcsa? Normálisan is lehet választ adni. Szerintem.
2020. jan. 24. 17:12
 10/11 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló. Nekem is azt mondta a doki, lehet épp elvetéltem, ha nem volt ennyire darabos eddig a mensim, meg ennyire kevés. Ezért kellett vontrolra vissza mennem
2020. jan. 24. 17:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!