Mi a véleményed a meddőségi kezelések és gyógyszerek ingyenessé tételéről?
#29 látom, még mindig nem érted, de akkor leírom mégegyszer: a szüleimnek arra nem volt pénze, hogy egyetemre járjak, de a középfokú végzettség nekem is megvan (szakközép)! Félreértés ne essék, nem egy 8 általánossal rendelkező kis "senki" vagyok, csak nincs felsőfokú végzettségem. 21 éves voltam, amikor már másfél éve dolgoztam, és várandós lettem. Nem volt spórolt pénzem, de munkám igen. Eszembe sem jutott akkor az abortusz! Aki azt tanácsolta volna, hogy ne szüljek mert nincs
sok pénzem, azt azonnal likvidáltam volna magamban örökre, végérvényesen, mert csak az lebegett a szemem előtt, hogy mostantól semmi nem számít, csak az, hogy a kicsi egészséges legyen. 22 évesen megszültem és van (!) Alapvető dolgokra pénzünk (étel, tiszta ruha...), DE nincsen spórolt pénzem! Mégis élünk, a kislányom meg már 5 éves. A következő projekt a kistesó lesz és nem érdekel minket, ha bárki is lenéz, mert kevesebb pénzre szülök 2 gyereket... mi megvagyunk így is, miért fáj ez másnak?
Üdv
31, de, nagyon jól értem. Csak nem értek vele egyet.
Igazából ezt az egészet átértékeltem a vita során. Remélem, hogy nem lesz ingyenes. Ha a nyomortanyáról valaki bemegy, neki is fognak (mert kötelező) gyereket csinálni ingyen, arra pedig semmi szükség nincs. Nekünk, meg a többi párnak segítség lenne, de mi áron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!