Lombikra készülünk Hogyan tudnám előrébb hozni a ciklusom? A múlt hónapban 27 napos volt, gondolom a pajzsmirigy és IR miatt szedett gyógyszerek lerövidítették. Ma a 22. napon vagyok hétfőre kellene megjöjjön 26 napra
Én csináltam ilyet. 2x is; szintén lombik időzítés miatt. Mindkétszer sikerült 2-3 nap alatt meghoznom.
Ezeket csináltam:
Aviva meghozó gyakorlat este 20 percen át
Forró fürdő
2 dl vörösbor
Szex
Egyik sem ártalmas 😊 Egy próbát megér!
1. válaszadó:
köszönöm a tanácsot, de itt szó nem volt arról, hogy hormonokkal vagy gyógynövényekkel akarnék beavatkozni. A ciklusom pedig 1 nappal hoznám előre nem egy héttel. Ha te is egy lombikos Anyuka vagy akkor bizonyára számodra sem idegen mennyi megpróbáltatáson esünk túl mire eddig eljutunk. Nálam voltak szervi és hormonális problémák. Voltak beavatkozások, műtét és épp elég gyógyszer már eddig is. Nem akartam most is azzal közbelépni szedek így is épp eleget, és ha kell a dokim javaslatára még fogok is. A dr.nő pedig igenis ráér de mivel új műszereket kapnak így dec.-ben leállás lesz és ezek nélkül nehéz lenne elvégezni a beültetést...... mielőtt ilyet írsz, kérdeznél..
2. válaszíró:
Köszönöm szépen a tanácsokat, épp ezekkel próbálkozok 2 napja, forró fürdő, vörösbor és ha nem üt ki a kettő együtt akkor szex :DDD Első este durva volt ezért az elmaradt. ;-P Aviva tornára viszont nem találtam megfelelő videót vagy gyakorlatot, de nagyon sok jót olvastam róla. Ritka akinek nem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!