Meddig lehet ezt még bírni?
Nem vagy egyedül. Én is csak ezt tudom írni.
De abban biztos vagyok -és én is élő példa vagyok rá-, hogy a kitartás előbb-utóbb meghozza a sikert. Persze eközben rengetegszer padlóra küld az Élet; de újra, és újra fel kell állni, és menni tovább. Ezt nem lehet másként. A mondás ez esetben is igaz: Ami nem öl meg...
Jó tanácsként annyit tudok írni, hogy én elmennék a helyedben meddőségi központba. Nem kell oda beutaló, csak egy időpont. Felhívod őket, kérsz egyet, és kész.
Ott szakemberek vesznek kezelésbe, akik egész másképp állnak ehhez a kérdéshez, mint egy 'sima' nőgyógyász. Egy meddőségi központban nem csak inszemináció, meg lombik van. A célzott kivizsgálás ugyanúgy hozzájuk tartozik.
Mi 7 évet küzdöttünk a kislányunkért. Sosem volt spontán terhességem. Már mindenen túl vagyunk kb. ami az embert érheti. De nem adtuk fel, és most itt a jutalom érte, ami egy életen át minden napunkat bearanyozza.
Nagyon szeretnénk kistesót Neki, de sajnos ránk ezúttal sem igaz, hogy lombik terhesség után majd csak úgy jön a spontán baba. Sőt, lombikkal sem könnyebben, mint eddig.
De felállok minden kudarc után, ahogy mindig; és csináljuk tovább.
Kegyetlen dolog ez az egész. De a kitartás előbb-utóbb sikerhez vezet.
Keress rá arra, hogy habituális vetélés és hogy hol csinálnak teljes körű kivizsgálást emiatt. Trombózis panel, citogenetika, infertilitás 3as panel javasoltak. Ezen kívül pajzsmirigy hormonok és a kis eltérést sem félvállról venni. Az írásodból az jön le, hogy nagyon nem kompetens személynél vagytok. Ide több kell, mint mezei nőgyógyász, aki nem csinál mást, mint boldog-boldogtalannak felírja a clostyt aki gyereket akar. Ez nem megoldás.
Glndiagnosztikai intézetben nézd meg a meddőségi kivizsgálás szolgáltatásokat. Érdemes előre meglépni ezeket (ha megtehetitek) és azzal menni utána a meddőségi központba. Gyorsítani tudjátok a folyamatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!