Elfog hagyni emiatt igaz?
"csak nekunk nem lehet....ha eddig megdugtam volna egy cigannet mar 3 lenne...s meg mindig itt vagyunk pedig ket eve"
Na én itt vágtam volna ki. Mi vagy te tenyészállat? Vagy más nő?
Úgy látom a férjed a paci másik oldalára esett, és most már csak az számít, hogy legyen gyerek. Lassan az is mindegy kitől.
És attól hogy "szépek az eredményeid" (mikoriak ezek az eredmények??) milyen kezelést kapsz? Mit szedsz, mit teszel azért, hogy jöjjön a baba?
Ezek közül mi van meg?
Diéta? (ha igen, milyen?) Sport? (mennyi? milyen intenzitású?) Mio-inozitolt szedsz-e? Milyenek a pajzsmirigy értékeid? (TSH, fT3, fT4, anti-TPO, anti-TG) Női hormonpanel? Milyen az AMH-d? Milyen a D-vitamin szinted?
Nem kezelt IR és PCOS, akármennyire enyhe, nagyba akadályozza a teherbeesést. A pajzsmirigyről (ami meg az egyik, ami egészet szabályozza) ne is beszéljünk. Keress olyan orvosokat,a kiknek ez a szakterülete, mert egészen biztos, hogy félre vagy diagnosztizálva és/vagy kezelve.
Azt a részét meg nem kommentálnám, amit a férjed mondott.... Ebben az esetben ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy nektek kettőtöknek kéne gyereket vállalni min. 20 évre.... Ezen is gondolkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!