Elfog hagyni emiatt igaz?
Az első férjemmel két évig próbálkoztunk. Ott is kiderült pajzsmirigy, IR, magas prolaktin stb. Vele minden oké volt elvileg, de soha egyszer sem tett megjegyzést, hogy az én hibám lenne. Mégis emiatt váltunk el végül.
Második férjemmel szintén két év próbálkozás, ott már volt inszem, műtét stb. Vele kibírta a kapcsolatunk, sőt, talán még jobban összefűzte. Két év után jött a baba, most pedig a másodikkal vagyok terhes :)
Szóval igen,elhagyhat. Tenni szerintem nem sokat tudsz, ne ostorozd magad. Én azt mondogattam, lesz még olyan férfi, aki igazán tőlem szeretne gyereket és végigküzdi velem ezt az utat. Aki nem így tesz, azért nem is kár. És pár hónap múlva már két gyerekes anyuka leszek egy csodás férjjel, Neked is ezt kívánom.
Ehhez azért elég nagy bunkónak kell lenni. Bár annyi az elgépelés, hogy csak felületesen érhető, mit is mondott.
Ha elhagy, akkor jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!