Mit tegyek ha úgy érzem a párom elfog hagyni mert elvetéltem?
Azzal nyugtasd magad ha elhagy ezért akkor elhagyna másért is, akkor nincs is érteleme a kapcsolatotoknak, vagy te szeretnél egy olyan kapcsolatban élni ahol csak azért van veled a párod mert szültél neki egy gyereket. Ilyet az idióta kurv@k csinálnak, hogy teherbe ejtetik magukat hogy nehagyja el a párjuk.
Szóval szedd magad össze és bizzál benne, mert kifogod öt is akasztani és akkor azért hagy el mert egy hülye hisztis nönek fog tartani.
Teljesen értelmetlen dolog CSAK magadat okolni a vetélésért : a férfi hibás spermája is okozhat vetélést!
(Végülis te már bizonyítottad, hogy képes vagy szülni, őneki viszont még nincs élő gyermeke.)
Ha EZÉRT elhagyna, talán jobb is lenne, ha még a gyerek születése előtt derülne ki, hogy ennyire nem tartós a kapcsolatotok! Ez is egy próba, egy nehézség az életben, ami megmutatja, mennyire tartós a kapcsolatotok.
Próbálj túllépni ezen a tragédián (tudom, nem könnyű), koncentrálj a jövőre, ez mindkettőtöknek jobb lenne.
Ez nagyon szomorú :(
De próbálkozzatok újra hátha sikerülne még egy kisbaba ha lehetséges :/ és sztem a párod nemfog cserbehagyni ha tényleg szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!