Kémiai terhesség vérzés?
Figyelt kérdés
Elvileg kémiai terhességem volt,mert meg jött a menses múlt hét csütörtökön,de a tesztem meg mindig full pozitív
Nem kellene már negatívnak lennie? Vagy legalább halvanyulnia?
2019. júl. 15. 11:31
21/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok! Holnap jelentkezem mindenképp.
Kedves utolsó most kicsit megnyugtató volt amit írtál! Gratulálok.
Tudni lehet nálad hogy hogy meg maradt a baba?😊
2019. júl. 16. 11:38
22/43 anonim válasza:
Az utolsó vagyok. Nálam márciusban múlt kétéves a baba, makkegészséges :)
23/43 anonim válasza:
Jaaa, bocsánat, most fogtam fel a kérdést :) Nem, semmit nem tudtak, annyi volt a doki magyarázata, hogy "ezek szerint máshonnan jött a vérzés", nem tudja, honnan, és hogy pedig itt van szívhang, teljesen egészséges. Szóval passz. De hallottam olyanról is, aki egész terhessége alatt végig "szabályosan" menstruál, a szervezete hozzászokott, hogy neki "úgy kell", lehet, hogy itt is ilyesmiről van szó...
24/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó!
Nagyon meg nyugtattal most ezzel amit írtál.😊
2019. júl. 16. 14:31
26/43 A kérdező kommentje:
Voltam dokinal,14mm endometrium.benne felritkulas.
Volt beta hcg vvtel.
Penteken ismet vvtel.
1 hét múlva kontroll.
Szerintetek ez hogy lehetséges?
2019. júl. 17. 17:57
27/43 anonim válasza:
Más miatt volt a vérzés valószínűleg . Vagy később fogant. Mindenesetre jó hír :)
28/43 A kérdező kommentje:
Akkor lesz mégis baba?😱😊
El se hiszem..ennyi rossz után végre!
2019. júl. 17. 19:57
30/43 anonim válasza:
De jo!!!Ez nagyon baba esélyes :) Irj majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!