Lehetek terhes?
Nagynak látom a hasam de mégis megjött. Nem olyan nagy ilyen normális csak eddig nekem lapos volt, bár mostanában eléggé sokmindent kezdtem el enni. Eddig is tény viszont van rá esély hogy felborulhatott egy bizonyos dolog miatt a hormonális rendem(szüzesség elvesztése)
Előre köszönöm a válaszokat
Jó kaphatok esetleg normális választ? Azt nem írtam bocsánat nem gondoltam hogy ezt mindenképp le kell írnom. 😐
Egyébként nem mindenki olyan fiatalon veszti el.
Menstruálsz, esemény utáni vettél be nem vagy terhes.
Egyébként menstruáltál már egyáltalán, hogy nem tudod, hogy keményebb a te hasad vagy sem közben?
És szerinted, ha terhes vagy, kb. mikor kezd el nőni a hasad? :D Megsúgom, hogy első babánál nekem félidős terhesen még semmi nem látszott. Láttál már terhes nőt?
Jézusereje!
Nem vagy terhes. Nyugodj meg. Teljesen túl stresszeled magadat! Azért nem ilyen egyszerű egy babát összehozni.
Hány éves vagy? Csak mert ha annyira, félsz nyugodtan beszélhetünk Facebookon és megnyugtatlak:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!