Kémiai terhesség vérzés?
Elvileg kémiai terhességem volt,mert meg jött a menses múlt hét csütörtökön,de a tesztem meg mindig full pozitív
Nem kellene már negatívnak lennie? Vagy legalább halvanyulnia?
Igen csak az a baj,volt már kémiai terhességem,és akkor napokon belül negatív lett a teszt.
Ezek pedig nem hogy halvanyulnanak,erősödnek folyamatosan,a mai teszt már erősebb mint a controll csík.
Szerdán megyek dokihoz.
Meno tesztre.
Méhen kivűlim már volt 1 éve,ott csak kv zaccos barnázásom volt.
Ez más tünet mint a méhen kivülinél.
A digitális tesztnek kb 5 hetes lehetek ha terhesség állna fel,hány hetet kellene kiírnia?
2-3 vagy 3+ ?
Én voltam dokinal,4 hetesen mert el kezdtem barnazni,amikor be mentem,mondta nem szivesen vizsgál meg mert még nem látna semmit,de meg vizsgált.
Nem látott semmit,mnyh is csak 6mm volt.
Csütörtökön meg is jött a mensi,doki kérésére,azóta is csinálom a teszteket,mert szerinte pár napon belül negatívnak kell lennie.
Hát nekem pont hogy erősödik a csik
amikor el kezdtem barnazni,a tesztek nem erősödtek,epp hogy latszodott rajta a 2.csik.
Most meg,folyton erősebb lett.
Reggel csináltam egy digitális tesztet,2-3 hetet mutat.
Hát nem tudom..
Ha csökken a hcg akkor nem 1-2 kellene mutatnia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!