Aki vérzett korai terhesség alatt, milyen volt a vérzése (színe), meddig tartott és mi okozta?
Nekem csak gyengebb barnas folyasom volt, de tobb napig harom terhessegemnel is, okot nem talaltak, kettobol szuletett baba, egybol veteles lett.
(Egyiknel kaptam pogreszteront, igy is volt barnas folyas, de egeszseges baba szuletett belole)
Pénteken barnázással indult (este wczés után vettem észre a papíron.)
Mire beértünk az ügyeletre, már rendes élénk piros vérzés lett belőle.
A baba még jól volt 6+3 volt szívhang.
Hétfőre rendeltek vissza, kaptam progit.
Már a saját dokim magánrendelésére mentem (már a pozi tesztnél foglaltam az időpontot)
Semmit sem látott már 😢
Elveszítettük
7 hetesen barnáztam,elég rendesen. Kb 4 napig. Utrogestant kaptam, 2 hónapig szedtem. Már megszületett a lányom,6 hónapos egészséges baba.
Hogy mitől lehetett,csak találgatni lehet. Nálam mondjuk 2 dolog is előidézhette az orvosom szerint. Előtte már egy hete tonikot ittam, csak ez esett jól, a benne levő kininről azt mondják vetélést okozhat. A másik- ez valószinűbb- szorulásom volt, és a barnázás előtti napon wc-zés közben sajnos erősen nyomtam,többször is. Ez ödémát okozhat odabent, vélhetően emiatt volt már barna a vérzés és nem piros.
3-as sajnálom ☹️😢
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! 😉
Progeszteronhiányom volt, tudtam is róla. Kb. 2 hétig barnáztam, a 2. héten már szedtem 3x1 Utrogestant. A 12. hétig kellett szednem, minden rendben volt.
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!