21/54 anonim válasza:
Tesztelhetsz, csak nem kell kitenni ide.
22/54 anonim válasza:
Negatív mind. Ami nem is csoda, ha még ilyen messze a menzesz ideje.
23/54 anonim válasza:
Majd amikor tényleg meg kellene jönnie, vagy egy pár nap múlva vegyél mülleres sajátmárkás tesztet. Ugyanúgy 25-ös, de mégis láthatóan pozitívat teszteltem vele, nem úgy, mint az x-epillel vagy a movoval.
24/54 anonim válasza:
Ezek negatív tesztek. Legkorábban jövő hét szombaton tesztelj, ha nem jött meg a vérzésed. Előbb úgysem lesz egyértelmű pozitív akkor sem, ha terhes vagy!
25/54 A kérdező kommentje:
2019. júl. 13. 15:06
26/54 anonim válasza:
Veheted pozitívnak! Én is ugyan így voltam egy hét múlva még erősebb lesz a második csík is. De orvoshoz még ráérsz menni! Várd meg míg a második menzeszed is kimarad után érdemes. Gratulálok és boldog babavárást
27/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! 😊 Köszönöm a megerősítést is! Tudom hogy nagyon korán van még, de 2 csík van szerintem is és most olyan jó érzés hogy valaki végre látja azt amit én! Köszönöm!!
2019. júl. 13. 15:31
28/54 anonim válasza:
Nagyon szívesen! Tudom milyen érzés. Majd írj!
29/54 anonim válasza:
Legalább ne a pisis végét fogdosd!
30/54 anonim válasza:
Próbálj már ki valami megbízhatóbbat is (Facelle, Predictor early). Ha a one stepen igy latszik es tenyleg baba van, akkor azokon mar szep tesztcsiknak kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!