Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom, hogy mindenki unja, de...

Tudom, hogy mindenki unja, de megnéznétek a tesztem?

Figyelt kérdés

Számomra is egyértelmű, hogy ez még negatív, de mintha lenne valami halványan, kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Száradás előtt:

[link]

Száradás után:

[link]

Köszönöm, ha válaszoltok!

2019. jún. 24. 06:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen negatív, sajnálom. Ne add fel :)
2019. jún. 24. 06:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom.

2019. jún. 24. 06:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig reménykedtem ilyen tesztel, aztán lassan rájöttem ,hogy mind ilyen (a reagens helye). De ha késik , meg van remény :)
2019. jún. 24. 07:15
 4/14 anonim ***** válasza:
Hanydik napon csinaltad?
2019. jún. 24. 07:15
 5/14 A kérdező kommentje:

Gépről megnézve a képeket, amiket feltettem, tényleg tök negatívnak tűnik. Mobilról viszont tök szépen látom.

De most tök hülyén érzem magam, hogy felteszek egy teljesen negatív tesztet, mint aki ennyire rá van pörögve, pedig eddig nem voltam.

IR-em és PCOS-m van, régebben doki kezelt, be is állt a ciklusom, volt is peteérésem (korábban sosem volt), 32 és 35 nap között jött meg mostanában mindig. Igazából attól félek, ebben a ciklusban peteérés sem volt, és megint jöhet az újabb kör a dokikkal és vizsgálatokkal :(

40. napon vagyok amúgy ma, és már sok teszt van mögöttem (nem ebben a ciklusban), de ennyire (számomra) pozi gyanúsat még nem láttam...

Most szomorú vagyok :(

[link]

2019. jún. 24. 07:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy negatív, de mintha... :(

Negatív van és pozitív.

Ez neg.

2019. jún. 24. 07:37
 7/14 anonim ***** válasza:

Sajnos nem pozi

3-as kezelés megy?

( nekem az a diéta durva nagyon, kitartás... Csak IR vendégem szokott lenni, de még így sem egyszerű 😩😩😩)

2019. jún. 24. 07:40
 8/14 anonim ***** válasza:
csont negatív
2019. jún. 24. 08:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Csinálj egy Predictor early tesztet az érzékenyebb
2019. jún. 24. 09:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Sztem is negatív.

Látom, hogy mire gondolsz, látszik valami, de az a reagens helye.

2019. jún. 24. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!