Tapasztalt hőmérőzők, megnéznétek a görbémet?
Ez a második hónap, hogy mérem a hőmet reggel ébredéskor, nyelv alatt. 10 hónapja próbálkozunk. Azért kezdtem el mérni, mert nem nagyon tapasztalom a tojásfehérjés nyákot és az ovuteszt is mindig egy halvány árnyalattal világosabb mint kéne. Azt hittem nincs peteérésem. Igaz voltam 4 hónapja pont középidőben orvosnál és volt egy 23 mm-es tüszőm és akkor sem volt sem tojásfehérje nyák, sem egyértelműen pozitív ovu teszt.
Az első görbém szépen alakult, a ciklus első felében 36,5 és 36,6 között mozgott, majd felment 37,2-ig, a menstruáció előtt pedig csökkent. Abban a hónapban sajnos nem tudtunk a megfelelő időben együtt lenni. Bár nem volt (nekem) egyértelmű melyik nap lehetett.
A mostani görbe eleje is eléggé cikk-cakkos és nem tudom mikor repedhetett meg a tüsző, ha megrepedt, mert a ciklus.hu máshova húzta be. És most csak 37-ig megy fel de cikk-cakkos, 36,9 és 37 változik.
Szerintetek mi lehet a gond? Vagy mitől van ez?
Lehetett egyáltalán peteéésem, ovulációm?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Bocsi, nem vagyok én se profi ebben. Nekem nem húzza be egyk program se, most mértem először. Nekem is nagyon cikk cakkos.
Azt mondják nyelv alatt mérve nem biztos, hogy mérvadó az eredmény
Köszönöm!
Én úgy tudom jó, ha a nyelv alatt mérem.
Várom még a válaszokat! :)
Mindig ugyanabban az időpontban mérsz? Az első görbédnél jól húzta be a program, akkor volt ovulációd! Ebben a hónapban pedig még nem volt, de lehet, hogy most nem is lesz!
Nekem nem tetszik, hogy ennyire cikk-cakkos a görbéd, utalhat sokféle hormon problémára. Ha a következő 1-2-3 görbéd is ilyen lesz én elmennék kivizsgálásra, egy hormon panelből sok minden kiderül!
Köszönöm a választ!
Sajnos nem tudom teljesen azonos időben mérni, mert sajnos nem vagyok túl jó alvó és van, hogy előbb felébredek, mint amikor szoktam mérni és akkor már nem tudok visszaaludni ezért megmérem.
Lehet, hogy hormon probléma, mert 10-én voltunk együtt, és másnap reggel volt egy nagyon-nagyon minimális barna a bugyimon, gondolom a spermával folyt ki és napközben egyszeri alkalommal volt 2 csepp rózsaszín a wc-ben, pisiléskor láttam. (ne haragudjatok a részletekért.:D ) Azóta semmi, ilyen még sosem volt. Mit lehetne ezzel tenni orvosi vizsgálat előtt? Mivel tudom megtámogatni a szervezetem? Sok mindent kipróbáltam már.
Ma reggel 36,7-re ment le a hőm, reméltem, hátha beágyazódás, de gondolom nem sok a valószínűsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!