Tapasztalt ovutesztelők, megnéznétek?
Ez az első ovutesztelős hónapom.
Azt a tanácsot kaptam, hogy a ciklus első napján kezdjek tesztelni, mert van akinek már az 5-6.napon van ovulációja.
Ma van a ciklus első napja és ez a tesztem.
Szerintetek (tapasztalatotok alapján) kb. hány nap mire egy ilyen teszt pozitív lesz?
Azt tudom, hogy ez most negatív...
Köszi!
Én úgy tudom az ovu teszt úgy működik, hogy kiszámolod az átlagos ciklushosszodat és az ovu teszt használati utasításában általában benne van, hogy az átlagos ciklushossz alapján a mensi első napjától számítva mikor elkezdeni a tesztelést.
Nekem jan. 4. volt a mensi első napja, tegnap és ma teszteltem, a mai talán pozitív. Az, hogy a ciklus 5-6 napján lenne ovuláció nem tudom mennyire lehetséges, hiszen akkor még majdnem a mensi sem múlik el. Hát nem tudom menni esély van rá.
2-es ez ovu teszt és nem terhes teszt.ovutesztnél ez negatívat jelent...
Nekem amikor ilyen a teszt kb. 2-3 nap és full pozi lesz.
2. válaszoló, ez még negatív ovuteszt.
1. válaszoló: 28 naposak a ciklusaim (+/- 1-2 nap)
Olvastam a tájékoztatót, ott is azt írják, hogy 10-12.napon elég elkezdeni...
Nekem ezt egy ismerősöm mondta, hogy neki is jóval középidő előtt volt ovuja
Az, hogy most ilyen csík jött ki, szerintetek jelezheti a hamarabbi ovut?
Mivel még nem használtam soha,nem tudom,hogy kb hány nap alatt és milyen ütemben erősödnek ezek a tesztek
Köszönöm a segítséget!
Köszönöm 3-as!!! Erre voltam kíváncsi!
Akkor valószínű, hogy nekem is ilyen korán a 4-5.napon van ovum?????
AKkor ezért nem sikerülhetett 9 hónapig?
Jaja, az egy dolog, hogy mi van a tájékoztatóban, egy másik dolog az emberi szervezet. Esetleg kipróbálhatod, hogy végigtesztelsz egy-két ciklust, akkor jobban látod, hogy a te szervezeted, hogyan működik.
Én eddig hiába teszteltem korábban, mindig középidőben volt ovum, most is így lesz. Na hajrá nektek is!
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!