Megneznetek a gorben? Nem nagyon tudok eligazodni rajta.
Sziasztok! Ez az elso honap, hogy merem az ebredesi homersekletem. Korabban fogamzasgatlot szedtem. Ketszer is leesett a hom, az elso ahol a ciklus.hu szerint ovulaciom volt, az nagyon enyhe volt, pici gorcsoles, pici nyak. A masodik, ahol csak egy kicsit esett le a hom, ott 3-4 napig gorcsoles, a leeses napjan sok nyak, az ovu teszten meg a csik olyan eros volt, hogy majd lepattant. Szinte minden nap csinaltam ovu tesztet, nagyon jo arban vettem vagy 60 darabot, de ez volt az elso, hogy pozitiv lett. Hozzatennem, van egy nap ahol nagyon megemelkedett a hom, aznap kicsit sokaig aludtam :). Az elso leeses elott magas volt, de vilagosabb mint a masik csik. Koszonom a valaszokat! Nagyon erdekel mi tortenik, ezert is kezdtem el homerozni, meg azert, hogy tudjam mikor van tuszorepedesem. Itt a gorbem:
Koszonom a valaszokat! Azt olvastam, hogy a meresek kozt maximum egy ora telhet el. Megprobalok kicsit korabban felkelni a tobbi napon, aztan visszaalszom.
Utolso valaszolo, koszi a tippet. Mindenkepp megnezem. ☺️
De szerintetek miert lehetett ketszer is ovulaciom? A hogorbet most ne nezzuk. A tunetekre gondolok. Vagy ha az elso nem ovulacio volt akkor mi mas? Ovus nyak meg gorcsoles passzol, magas lh de nem lh csucs. A masodik olyan eros volt, hogy azota is erzekeny a mellbimbom. Nekem sosem voltak meg ilyen tuneteim, pedig nem szedtem mindig gyogyszert es szunetet is tartottam neha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!