Megnéznétek a görbémet?
Ez az első hónap, hogy mértem a hőmet reggel, nyelv alatt, 10 hónapja próbálkozunk.
Általában 28 naposak ciklusaim, de előfordult már 27 és 29 napos is. Az alkalmazás is 28 napra van beállítva, de ahogy látni a görbén, a számított tüszőrepedés előtt 1 nappal esett le a hőm 2 tizedet és utána 1 nappal 1 tizedet, de talán ez nem mérvadó, mert 36,5 és 36,6 között volt az alaphőm végig.
Ez fel is ment 37,2-ig, ami ma lement 37-re. Ez lehet hülyeség, de szerintetek lehet, hogy esetleg a beágyazódás utolsó napja volt és azért ment le? Vagy valószínű most folyamatosan csökkenni fog és megjön? Tegnap jobb oldalon kb 10-15 percig gőrcsöltem, de nem mensis görcs volt, illetve 5-6 nappal ezelőtt egész nap voltak szurkálások a jobb oldalon, elég intenzíven.
Köszönöm előre is a segítséget!:)
Hát elvileg már eltelt 13 nap ovu után ha jól nézem, szóval lehet azért esett le a hő mert esetleg holnap megjön,esetleg holnapután.Nekem akkor szokott lefele indulni mikor másnap megjön.
Ha még pár napig fent lesz és késik tesztelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!