Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nemvárja a nemvártat?

Ki nemvárja a nemvártat?

Figyelt kérdés
Meg csak 3 napja késik de másfelev próbálkozás után reménykedem. Menstruációra jel egyenlőre nincs neha mellfeszules. Mikor érdemes tesztelni? Remélem sikerült a kicsi 🙂 köszönöm a válaszokat!
2019. jún. 29. 22:35
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Másfél év próbálkozás után még nem tudod, hogy ha már napok óta késik akkor "érdemes" tesztelni???
2019. jún. 29. 22:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Mindig korán tesztelek..ezert kerdezem
2019. jún. 29. 22:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem kell elsietni annyira! Bár elvileg kimutatja már a teszt, nem törvényszerű. Nekem tegnap lett volna a nemvárt. Ma pedig nega lett a teszt. Így en most tuti várok legalább szerdáig a köv teszttel.
2019. jún. 29. 23:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő akkor fogant, amikor kb meg kellett volna jönnie már, a tesztek is 2-3 hét késésnél lettek pozitívak. 😊
2019. jún. 29. 23:21
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

Nem korán tesztelsz, hanem nem voltál eddig terhes.

Holnap reggel. Ha negatív és nem jön meg, akkor kétnaponta.

2019. jún. 30. 00:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Van akinek menzesz előtt napokkal pozitív, van akinek csak egy héttel utána. Késésnél tesztelszgetsz aztán meglátod, mert senki nem fogja tudni megmondani, hogy nálad mi a helyzet, ha van baba. Mikor volt petérés, hány nap volt a beágyazódás (7-11 nap között szokott lenni), milyen mértékben van jelen hcg, mennyire koncentrált a pisid. Szóval ezek felesleges kérdések mert szó szerint nem lehet rájuk választ adni. Te otthon tesztelsz amikor jónak érzed, aztán ha negatív de nem jön meg, 1-2 nap múlva megint. Én így csináltam mind a 3 gyerekemnél.
2019. jún. 30. 07:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Csütörtökre nem várom, ma teszteltem, negatív. Igen, túl korai volt, igen, felesleges volt de megpróbáltam mert annyira sok embernek lett pozitív a 11. Dpo-n. Nem jött be, tovabblépek. :)
2019. jún. 30. 07:31
 8/9 anonim ***** válasza:
11. Dpo-n teszteltem pozitívat. Nagyon nem várom, de eléggé görcsölök.
2019. jún. 30. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:
4/8 mintha én írtam volna. Mindkettő gyereknél menszesz idejében volt peteérés, tehát akkor meg sem jött. Egyik LH teszttel másik Ultrahanggal figyelt peteérés volt. Azt hiszem ezt hívják késői peteérésnek.
2019. júl. 1. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!