Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki, aki március...

Van valaki, aki március elejére nemvárja?

Figyelt kérdés
Március 8. 10. körül nemvárom, nagyon reménykedek a babában. :) Mikortól lehet érezni valamit, ha sikerült. Ki, mikor tesztel először?

2017. febr. 27. 14:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
Én 2-4. közöttre nem várom, de ma ellőttem egy tesztet reggel. Természetesen negatív, mert korai kíváncsiskodás volt ez még. Úgyhogy péntek-szombatnál hamarabb nem látok hozzá megint. Most is csak amiatt volt, mert a peteérés a szokásosnál hamarabb volt, és azóta eltelt már 13 nap. Reménykedtem, hogy már látszik valami.
2017. febr. 27. 14:31
 2/17 anonim ***** válasza:
Tudom nem szàmìtok bele,mert marc 25re nem varom. De drukkolok Nektek! :)
2017. febr. 27. 14:56
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok elvileg 3 ikára nem várom de nem tudom mihez számolni.mivel eddig rendesen 28 napos volt az utolsó két honap 39-37 ugyhogy arra gondoltam csütörtökön csinálok egy tesztet.aztán ha nem jön meg majd utánna mégegyet.
2017. febr. 27. 15:29
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szintén 3-ra nem várom, ma reggel teszteltem, mintha halvány pozi lenne, vagyis élőben én halvány rózsaszínnek látom a második csíkot is.
2017. febr. 27. 16:09
 5/17 A kérdező kommentje:

4. hozzászóló, ez nagyon biztató jel, ha nincs ott a hormon, nincs rózsaszín csík, szóval ha halvány, ha élénk uyganazt jelenti, így meg, hogy hamar készítetted, teljesen érthető, hogy halovány még. Mikor ismételed meg a tesztet? :)

Többieknek drukkolok és sok sikert kívánok! :)

Hanyadik hónapja próbálkoztok?

Mi az első, de olyan izgatott vagyok, egy világ dőlne ösze bennem, ha nem sikerülne, viszont tudom, hogy elsőre nincs túl nagy esély!

2017. febr. 27. 17:13
 6/17 anonim ***** válasza:

kb fél éve próbálkozunk. Persze tesztelek még, van még itthon 2 teszt, az egyiket holnap reggel, ha azon jobban látszik, akkor a harmadikat meg pénteken fogom terv szerint elhasználni.

Ilyen lett a mai tesztem:

[link]

2017. febr. 27. 17:16
 7/17 anonim ***** válasza:

Az tulzas h vilag dolne ossze, keszulj azert fel h nem sokaknak sikerul hamar!!

Mi 6 honapja probalkozunk. 2# vagyok.:-)

2017. febr. 27. 17:40
 8/17 A kérdező kommentje:
Juj, ott az a csík, én is látom, nagyon halk gartula! ;)
2017. febr. 27. 17:46
 9/17 A kérdező kommentje:
Tudom, de mégis így érzem. Ez olyan, hogy elhatároztam, nem fogok ezzel foglalkozni, csak majd hó végén meglepődök, ha esetleg kimarad! Persze, óránként ezen jár az agyam! :) És természetesen akaratlanul is szövöm az álmokat. :) Tudom, hogy kicsi az esélye, de mégis most még olyan jó hinni benne! :)
2017. febr. 27. 17:49
 10/17 anonim ***** válasza:
Pont igy kezdtem. :) 2#
2017. febr. 27. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!