Van valaki, aki március elejére nemvárja?
Figyelt kérdés
Március 8. 10. körül nemvárom, nagyon reménykedek a babában. :) Mikortól lehet érezni valamit, ha sikerült. Ki, mikor tesztel először?2017. febr. 27. 14:22
11/17 anonim válasza:
Sziasztok! Én csak a tapasztalataimat írom le. Ugyanígy kezdtem. Nagyon izgultam, tervezgettem, majd nálam is volt egy nem várt előtti kíváncsi tesztelés. Persze negatív. És utána a többi is. Mondanom sem kell, csalódás volt. Akkor a hormonjaim is szórakoztak velem mert 12 napot késett. Próbálj meg nem kattogni, de tudom hogy könnyű mondani. Drukkolok mindenkinek! :)
12/17 anonim válasza:
Nekem még ebben a hónapban sem jött meg, így lövésem sincs, hogy márciusban mikor fog. A 33. napon járok, teszt negatív és nem úgy néz ki, mint ami meg akar jönni, úgyhogy lényegileg még benne vagyok az időintervallumban:) Hétvége felé megint tesztelek, akkor már március lesz:) Drukkolok kérdező!
13/17 anonim válasza:
Első vagyok: nekem megjött, nem hagyott kétségek között március elejéig... Legalább ennyi.
14/17 anonim válasza:
Eddig semmi de szerintem meg fog jönni én meg megyek vissza dolgozni.Ugyhogy leállunk a teso projektröl ha megjön.Maradunk két gyerekesek.
16/17 anonim válasza:
Sziasztok, én március elsejére "nemvárom". 20-án volt peteérésem, átlagban 30-31 napos ciklusaim vannak. Fogalmam sincs mikor teszteljek először, de nagyon izgulok, már két éve próbálkozunk :( nincs semmi különös tünetem, szúrkál a hasam, de ez lehet a közeledő vérzés jele is akár :( őrült lassan telnek a napok.
17/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Mi újság Veled? Én is 8-10 körülre nem várom.Napok óta fájdogál a derekam, viszont van folyásom, ami miatt megijedtem.
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!