43 napon tartok, még nem jött meg, március 19volt utoljára, múlt hónapban is 43 napra jött meg. Terhesség?
Kedves kérdező. Tudom min mész keresztül, én már pár hónapja ezzel szenvedtem. Volt 43 napos, és volt 3 hónapos ciklusom is sajnos.
Elmenten dokihoz, uh-gon minden rendben volt, ezt mondták, vettek vért, béta hcg-t, hogy kizárják a méhenkivülit, de az sem volt. Próbálkoztam teákkal, cickafark, palástfű, majd vettem e vitamint. Számomra egyik sem használt. Úgy döntöttem, mivel nagyon sokat olvastam, hogy veszek d vitamint és barátcserje kapszulát. Nem szedtem egy hónapig, és megjött, nagyon örültem neki, ennyire még talán soha. Hőt is vezetek, a múlt havi ciklusom borzalmas volt, 36.6 fölé nem ment a hőm. Most, hogy meg volt a menzeszem, úgy néz ki peteérésem, és tüszőrepedésem is volt, és életemben először most tapasztaltam a tojásfehérje nyákot. A hőm szépen felment, nem gondolok babára, de ha a program jól húzta be az ovum, akkor holnap kellene nem megjönnie.
Most izgulok nagyon, és talán remény is van bennem.
Ez a saját tapasztalatom, és azért írtam le, ha úgy gondolod próbáld ki te is. Nekem a teák nem váltak be, az is lehet, hogy az miatt nem jött meg, ezt már nem fogom megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!