Van itt valaki, aki hozzám hasonlóan holnapra, holnaputánra nemvárja?
Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 13:57
1/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnénk ha végre sikerülne (8 hónapja próbálkozunk). Nagyon izgatott vagyok, nehéz ilyenkor elterelni a fogyelmet... Tudom, már akár tesztelhetnék is, de volt már kémiai terhességem, azóta megfogadtam, teszt majd akkor jöhet, ha késik egy-két napot, előbb soha többé, mert hatalmsa csalódás volt a halvány pozit követő napon a menstruáció. Szóval várok...
2017. júl. 16. 14:05
2/13 anonim válasza:
Szia! En szerdára nem varom. Nem tesztelek, mert eddig minden hónapban rengeteget csinaltam. 😞 nem volt jo, de nem birtam ki. Igy most nincs itthon teszt. Csak kedden tudok venni, es csak a nem vart napján reggel fogok csinalni. Nagyon türelmetlen vagyok, mert nagyon bizok ebben a hónapban.
3/13 A kérdező kommentje:
Én sem tartok itthon, akkor nem bírnám megállni. :) Megértelek, én is nagyon izgulok.
2017. júl. 16. 14:09
4/13 anonim válasza:
En szerdara nem varom. De en ma löttem egy Clearbluet es halvany pozi 😊 remelem igy marad es erösödik
5/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, halkan gratulálok! Azért leggyakrabban így marad, legjobbakat kívánom! :) Én még várok... Tüneted van már? Érezted, hogy ez most sikerült? :)
2017. júl. 16. 16:30
6/13 anonim válasza:
Én most magamat is megleptem mekkora önerőm volt...😆 ezelott ilyenkor mar reg a 4.tesztnel tartottam. Sokszor csalódtam, mert pl volt idon túli pozim...es utana nagyon rossz volt. A clerblue t nem szeretem, eddig ketszer vert at. Remelem, hogy neked szepen fog erosodni. Nekem idom tul jott ki rajta egyertelmu pozi...es persze ilyenkor abba is kapaszkodik az ember.
7/13 anonim válasza:
Plusz rajottem, hogy hiaba lenne nem vart elott halvány pozitiv, akkor meg azert izgulnék, hogy vajon tuti e, es h Nehogy megjojjon. Kisfiamat a nem vart napján is halványan mutatta...erdekes amugy, mert nekem kb egy hete vannak alhasi "fájdalmaim", ma mar azt hittem nincs. Erre most,hogy kitakarítottam, ismet előjött.
8/13 anonim válasza:
Holnapra nem várom, ma reggel teszteltem egy halvány pozitívat. Párom is látta, hogy ott a csík és rózsaszín, de nem örömködtünk még meg semmi, lássuk megjön-e. 4 éve várok a csodára, úgyhogy óvatosan bizakodunk. De ilyen tesztem még sosem volt. Most kezdenénk bele 4 sikertelen inszem után az első lombikba.
9/13 anonim válasza:
Huha...halkan gratulalok. En vagyok, aki szerdára nem varja...legszivesebben holnap tesztelnek. De nincs itthon teszt😆
10/13 A kérdező kommentje:
Halkan garzlálok én is! :)
Nekem még mindig semmi... Nagyon nehéz kibírni, de még nem szeretnék tesztelni (csak úgy tudom, hogy nem tartok itthon, különben ebben a percben rohannék a fürdőszobába...) azzal nyugtatgatom magam, hogy ha tényleg terhes vagyok, ott lesz az a két csík néhány nap múlva is, de most még nem biztos teljesen, hogy kimutatná.
2017. júl. 17. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!