Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki, aki hozzám...

Van itt valaki, aki hozzám hasonlóan holnapra, holnaputánra nemvárja?

Figyelt kérdés

2017. júl. 16. 13:57
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnénk ha végre sikerülne (8 hónapja próbálkozunk). Nagyon izgatott vagyok, nehéz ilyenkor elterelni a fogyelmet... Tudom, már akár tesztelhetnék is, de volt már kémiai terhességem, azóta megfogadtam, teszt majd akkor jöhet, ha késik egy-két napot, előbb soha többé, mert hatalmsa csalódás volt a halvány pozit követő napon a menstruáció. Szóval várok...
2017. júl. 16. 14:05
 2/13 anonim ***** válasza:
Szia! En szerdára nem varom. Nem tesztelek, mert eddig minden hónapban rengeteget csinaltam. 😞 nem volt jo, de nem birtam ki. Igy most nincs itthon teszt. Csak kedden tudok venni, es csak a nem vart napján reggel fogok csinalni. Nagyon türelmetlen vagyok, mert nagyon bizok ebben a hónapban.
2017. júl. 16. 14:07
 3/13 A kérdező kommentje:
Én sem tartok itthon, akkor nem bírnám megállni. :) Megértelek, én is nagyon izgulok.
2017. júl. 16. 14:09
 4/13 anonim ***** válasza:
En szerdara nem varom. De en ma löttem egy Clearbluet es halvany pozi 😊 remelem igy marad es erösödik
2017. júl. 16. 15:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, halkan gratulálok! Azért leggyakrabban így marad, legjobbakat kívánom! :) Én még várok... Tüneted van már? Érezted, hogy ez most sikerült? :)
2017. júl. 16. 16:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Én most magamat is megleptem mekkora önerőm volt...😆 ezelott ilyenkor mar reg a 4.tesztnel tartottam. Sokszor csalódtam, mert pl volt idon túli pozim...es utana nagyon rossz volt. A clerblue t nem szeretem, eddig ketszer vert at. Remelem, hogy neked szepen fog erosodni. Nekem idom tul jott ki rajta egyertelmu pozi...es persze ilyenkor abba is kapaszkodik az ember.
2017. júl. 16. 17:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Plusz rajottem, hogy hiaba lenne nem vart elott halvány pozitiv, akkor meg azert izgulnék, hogy vajon tuti e, es h Nehogy megjojjon. Kisfiamat a nem vart napján is halványan mutatta...erdekes amugy, mert nekem kb egy hete vannak alhasi "fájdalmaim", ma mar azt hittem nincs. Erre most,hogy kitakarítottam, ismet előjött.
2017. júl. 16. 17:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Holnapra nem várom, ma reggel teszteltem egy halvány pozitívat. Párom is látta, hogy ott a csík és rózsaszín, de nem örömködtünk még meg semmi, lássuk megjön-e. 4 éve várok a csodára, úgyhogy óvatosan bizakodunk. De ilyen tesztem még sosem volt. Most kezdenénk bele 4 sikertelen inszem után az első lombikba.
2017. júl. 17. 07:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Huha...halkan gratulalok. En vagyok, aki szerdára nem varja...legszivesebben holnap tesztelnek. De nincs itthon teszt😆
2017. júl. 17. 08:29
 10/13 A kérdező kommentje:

Halkan garzlálok én is! :)

Nekem még mindig semmi... Nagyon nehéz kibírni, de még nem szeretnék tesztelni (csak úgy tudom, hogy nem tartok itthon, különben ebben a percben rohannék a fürdőszobába...) azzal nyugtatgatom magam, hogy ha tényleg terhes vagyok, ott lesz az a két csík néhány nap múlva is, de most még nem biztos teljesen, hogy kimutatná.

2017. júl. 17. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!