Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Múlt héten szombaton voltam...

Múlt héten szombaton voltam együtt a párommal terhességi tesztek extra halványan de pozitívak! Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Június 11-én volt az utolsó havi mensim! Múlt héten szombaton voltunk együtt a párommal védekezés nélkül! Ő külföldön dolgozik és ekkor jött haza ebben a hónapban! Van három gyermek nagyok már! Fura érzésem volt hétfőn és kedden szúrkáltak a petefészkeim majd görcsölt a méhem! Ugyan az az érzés amit anno éreztem a másik három gyerkőcnél! Utolsó ciklusom korábbi 25 napos volt! A többi mindig 28 napos! Kettő tesztet végeztem délutánival mind kettő pozitív de extra halvány! Olyan tesztel ami a mensi elôtt 6 nappal mutat! Jövő héten pénteken kellene megjönnie!

2019. jún. 27. 17:25
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
100%

16:30-as. Beagyazôdás után 8nappal? Nem fogamzás után 8nappal??

A kérdező 5nappal tesztelt pozit aktus után. Kizárt hogy abból mutatja a teszt.

Februárban is töröltek egy csomó kiîrását a kérdezőnek.

2019. jún. 28. 16:49
 42/69 anonim ***** válasza:
86%
Nem beszéljük bele de ha az egyetlen férjével történt szexből szerinte 5 nappal pozitív lett a teszt,az nyilvánvalóan nem lehet. Most vagy hormonális gond van,vagy félrement vagy ő az újabb Szűz Mária.
2019. jún. 28. 18:07
 43/69 anonim ***** válasza:
43%

Úristen azér némelyik ember nem szórakozik.. Gusztustalan

Mért kell meg vádolni azzal hogy férre lépett?? Biztos hogy március óta nincs már annyi hcg a szervezetébe hogy mutasson halvány pozitívat, azt sem hiszem hogy mind a két tesztet szétt áztatta volna.

Sőt az látszana is.. Kicsit utánna olvastam

Általában a leggyakoribb esetek azok, amikor valaki néhány nappal a fogamzás után csinál tesztet és az akár már pozitív is lesz, de néhány napra a vérzése megjön és továbbra nem lesz pozitív a teszt. Ekkor egy úgynevezett biokémiai terhesség jön létre, amely tulajdonképpen egy terhesség, de valamilyen oknál fogva nem fejlődik tovább, hanem megszakad, így látható terhesség nem alakul ki. Nyilván hasonló az helyzet egy szülés, vagy spontán vetélés vagy terhesség megszakítás után néhány nappal végzett teszt esetén is.

2019. jún. 28. 18:16
 44/69 anonim ***** válasza:
100%
Hatos ikrei is lehetnek 5 nap alatt akkor sem agyazôdik be. Azért lett kedves ikres anyuka hamarabb pozi teszted mert hamarabb volt ovuláciod is. A kérdező 5 nap múltán pozit tesztelt. Hogyan? Olvassátok már el interneten fogantatástól a beágyazôdásig mennyi idő telik el! 2 hete ha együtt voltak abból lehetne ilyet tesztelni kb.
2019. jún. 28. 19:05
 45/69 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg egy kérdésem lenne. Hol a másik teszt? 2 fotó van. Az egyiken szetszedve a teszt,a másikon ugyanaz nem szetszedve.
2019. jún. 28. 19:07
 46/69 anonim ***** válasza:
2019. jún. 28. 19:09
 47/69 A kérdező kommentje:
Mind kettő teszt ugyan az a márka volt! Nem fogom magamat beleélni várok pár napot és tesztelek majd egy másik tesztel reggeli elsőből akkor úgy is kiderül :) Nekem vannak iker nővéreim de nem gondolnám, hogy nekem ikreim lesznek! Ha ez a teszt a következő mensi előtt 6 nappal már pozitívat mutat akkor egy 28 napos ciklusnál a 22 napon már jelez! Ha az ovuláció a 14. Napon történik akkor az aktus után 8 nappal mutat! Nekem 5 napnál jelzett! Hétfőn kedden a bal petefészkem szúrkált ma a jobb oldalt! Nem tudom ebből még bármi lehet! De megírom nektek mindenképpen :)
2019. jún. 28. 19:26
 48/69 anonim ***** válasza:
Nézd meg a használati útmutatót, nem úgy jön ki a "6 nappal korábban", hogy a 28-ból kivonsz hatot. Hanem úgy, hogy egy nap, amikor már késik, egy nap, amikor meg kellene jönnie, szóval egy 28 napos ciklusnál kb a 24. napon mutatna bármit. De akkor még csak kb 30 százalékos eséllyel pontos (ez is benne van a tájékoztatóban, és kb a ciklus 27.napján lesz 90 százalék feletti a bizonyossága.)
2019. jún. 28. 19:53
 49/69 anonim ***** válasza:
100%

Apám... Azért mennyi hülye nő(?) van itt.

Mit nem értetek azon, hogy aktus után 5 nappal még nem történt meg a beagyazódás sem. Fizikai képtelenség!

Ha a kérdező terhes akkor sem ebből az aktusból.

A 43-as is akkor hülyeséget írt... Utána olvas a kémiai terhességnek, csak szöveget értelmezni nem tud. Ugyanis a kémiai terhesség sem kimutatható, beágyazódás nélkül.

2019. jún. 28. 21:30
 50/69 anonim ***** válasza:
Kedves 49 es válaszoló... Itt semmi köze az értelmezésnek... Ezt netről MÁSOLTAM KI!! NEM ÉN ÍRTAM.. IDIÓTA
2019. jún. 28. 22:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!