Múlt héten szombaton voltam együtt a párommal terhességi tesztek extra halványan de pozitívak! Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Június 11-én volt az utolsó havi mensim! Múlt héten szombaton voltunk együtt a párommal védekezés nélkül! Ő külföldön dolgozik és ekkor jött haza ebben a hónapban! Van három gyermek nagyok már! Fura érzésem volt hétfőn és kedden szúrkáltak a petefészkeim majd görcsölt a méhem! Ugyan az az érzés amit anno éreztem a másik három gyerkőcnél! Utolsó ciklusom korábbi 25 napos volt! A többi mindig 28 napos! Kettő tesztet végeztem délutánival mind kettő pozitív de extra halvány! Olyan tesztel ami a mensi elôtt 6 nappal mutat! Jövő héten pénteken kellene megjönnie!2019. jún. 27. 17:25
21/69 anonim válasza:
Még egy lehetőség van. Mivel idén márciusban elment egy baba elkepzelhető hogy van még hcg a szervezetedben. 8. héten már nagyon magas tud lenni és bizony baromi lassan ürül.
Nincs olyan hogy aktus után 5 nappal pozitív a teszt. A teszt másért pozitív.
22/69 anonim válasza:
Nem ágyazodik be előbb akkor sem ha ez a 100. terhességed. A beagyazódást követően(!) kezd el termelődni a béta hcg nevű hormon, amit a pisi tesztek kimutatnak. DE! Legelőször vérből mutatható ki a hormon, a beagyazódást követően gyakorlatilag pár órával már mérhető laboratóriumi körülmények között a hcg, ugyanis ott akkor már 0,02-t is ki tudnak mutatni. De ez csak szérumból mutatható ki, mire a vese is elkezdi szűrni az még napokba telik!
23/69 anonim válasza:
Ciklusod 17 napjánál tartasz. 5 nap alatt beágyazódni sem tud,ha szombaton voltatok együtt. Amikor nekem volt vetélesem több, mint 8!hétig halvány pozitivak voltak a tesztek műtéti befejezes után.
24/69 anonim válasza:
Hát ez tényleg érdekes. A tesztjeid tényleg pozitívak. Remélem baba lesz. Majd írj
27/69 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megírom nektek, hogy mi lesz 🙂 Köszönöm a válaszokat! Mivel terveztük a babát ezért végeztem teszteket már a márciusi művi befejezés után még 4 hétig mutatott a teszt pozitívat utánna már nem!
2019. jún. 27. 23:42
28/69 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha tényleg csak akkor voltatok együtt, akkor ez a teszt nem pozitív. Nekem is mutatott ilyen csíkot mint neked, volt hogy tényleg a HCG miatt, de volt hogy csak becsapott és fogalmam sincs mitől volt a csík.
Itt a kép az enyémről, vérvétel szerint 0 HCG volt.
Csinálj facelle tesztet is.
29/69 anonim válasza:
A tesztek pozitívak, de ez érthetetlen. Mindenképp írj majd.
30/69 anonim válasza:
Nem a férjed az apa! Ejnye bejnye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!