Múlt héten szombaton voltam együtt a párommal terhességi tesztek extra halványan de pozitívak! Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Június 11-én volt az utolsó havi mensim! Múlt héten szombaton voltunk együtt a párommal védekezés nélkül! Ő külföldön dolgozik és ekkor jött haza ebben a hónapban! Van három gyermek nagyok már! Fura érzésem volt hétfőn és kedden szúrkáltak a petefészkeim majd görcsölt a méhem! Ugyan az az érzés amit anno éreztem a másik három gyerkőcnél! Utolsó ciklusom korábbi 25 napos volt! A többi mindig 28 napos! Kettő tesztet végeztem délutánival mind kettő pozitív de extra halvány! Olyan tesztel ami a mensi elôtt 6 nappal mutat! Jövő héten pénteken kellene megjönnie!2019. jún. 27. 17:25
13/69 A kérdező kommentje:
Holnaphoz 1 hétre kellene megjönnie! Tehát benne van a pakliban, hogy a teszt már jelez gondolam 6-7 nap az már nem sokat szoroz! Csak azt nem értem miért történt ilyen hamar meg a beágyazódás bár elvileg pont az ovu napja volt a szombat
2019. jún. 27. 17:59
14/69 anonim válasza:
ameddig orvos nem állapítja meg a terhességet addig ne bízd el magad. nem csak terhességtől lehet pozitív a teszt. de drukkolok neked!
15/69 anonim válasza:
16/69 anonim válasza:
Szia, először is szeretnék (halkan) gratulálni!
Nekem is pontosan 1 héttel előbb kimutatta a terhességet a Pregnasens tesztcsík, ikrek voltak! Csak sajnos nem maradtak meg... Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy elég valószínű, hogy ikerbabáitok lesznek! 😍
17/69 anonim válasza:
Utolsó, egyáltalán nem biztos, hogy ikreik lesznek. Nem tudom, hogy honnan vetted, mert az, hogy nektek ikreitek lettek, az még nem bizonyíték, hogy nekik is az lesz. Azért marhaságokat ne írjunk már..
18/69 anonim válasza:
Szex után 5 nappal nem tudom hogy lehet pozitív....ez lehetetlem kategória kb...
19/69 anonim válasza:
Vagy nem terhességtől pozitív, vagy nem akkor volt az aktus. Máshogy nem lehet.
20/69 anonim válasza:
Majd, ha orvosnál is voltál. Addig én nem gratuláltatnék magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!