Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Múlt héten szombaton voltam...

Múlt héten szombaton voltam együtt a párommal terhességi tesztek extra halványan de pozitívak! Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Június 11-én volt az utolsó havi mensim! Múlt héten szombaton voltunk együtt a párommal védekezés nélkül! Ő külföldön dolgozik és ekkor jött haza ebben a hónapban! Van három gyermek nagyok már! Fura érzésem volt hétfőn és kedden szúrkáltak a petefészkeim majd görcsölt a méhem! Ugyan az az érzés amit anno éreztem a másik három gyerkőcnél! Utolsó ciklusom korábbi 25 napos volt! A többi mindig 28 napos! Kettő tesztet végeztem délutánival mind kettő pozitív de extra halvány! Olyan tesztel ami a mensi elôtt 6 nappal mutat! Jövő héten pénteken kellene megjönnie!

2019. jún. 27. 17:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
36%
Vagy ne adja eg nem jo helyre agyazodott be...
2019. jún. 28. 11:13
 32/69 anonim ***** válasza:
0%
Azért ilyen erős pozitív a teszt mivel ikerterhességnél duplájara nő a hcg!!! De azt bezzeg tudjátok bizonygatni, hogy nem a férje az apja a gyereknek! Inkább olvassatok utána tudatlanok...
2019. jún. 28. 14:39
 33/69 anonim ***** válasza:
12%
Ja és márciusi terhességet hogy mutatná még a teszt? Több mint 3 hónap eltelt azóta, nekem a 10 hetes vetélésem után 2 héttel totál negatív volt a tesztem:)
2019. jún. 28. 14:41
 34/69 anonim ***** válasza:
100%

És a beágyazódas is felgyorsult, mert ikrek?

Persze.

2019. jún. 28. 15:21
 35/69 anonim ***** válasza:
87%

"Te jó ég mennyi bolond ember van!"

Pontosan, veled az élen!

Egy vadidegen nőben ne beszélj már ikreket, mikor eleve valószínűtlen, hogy 5-6 nap után pozitív tesztje lehet.

Menjen orvoshoz, aztán majd kiderül. Persze ebbe még az is benne lehet, hogy nem is terhes, csak szr a teszt, agyonáztatta és rendben még fog jönni neki.

De hogy te egyből lediagnosztizálod, hogy akkor tuti ikerterhes, hát...

2019. jún. 28. 15:26
 36/69 anonim ***** válasza:
100%
Aki ikerterhességet vizionál, az azért sokat nem ért az emberi testhez..
2019. jún. 28. 15:51
 37/69 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nekem aki 1 héttel előbb tesztelt totál pozitívat, délutáni vizeletből miért akarjátok megmondani, hogy ilyen nincs? Bizony van! És ikreim voltak, nem azt mondom hogy 100% hogy ikrei lesznek de nálam így volt. 8 nappal a beágyazódást követően teszteltem pozitívat:) Remélem jobban érzitek magatokat azokutan hogy sertegetitek illetve azt allitjatok hogy hutlen a parjahoz. Gratulalok embersegbol egyes!
2019. jún. 28. 16:30
 38/69 anonim ***** válasza:
0%

"Egy vadidegen nőben ne beszélj már ikreket, mikor eleve valószínűtlen, hogy 5-6 nap után pozitív tesztje lehet."

De ti belé beszélhetitek, hogy hűtlen? Gusztustalanok vagytok.

2019. jún. 28. 16:32
 39/69 anonim ***** válasza:
100%
utolso.. nem erted hogy meg 1 hete sincs az aktusnak???
2019. jún. 28. 16:32
 40/69 anonim ***** válasza:
46%
*Vagyis 8 nappal az OVULACIO utan teszteltem pozitivat*
2019. jún. 28. 16:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!