Szerintetek? Tudom, hogy elegetek van az ilyenből.
Figyelt kérdés
3 napja késik mrgcsináltam most d.u egy tesztet de lehet én élem mar ennyire bele magam. Ti lattok valamit?
2019. jún. 26. 15:36
1/20 anonim válasza:
3 napos késésnél ez nagyon halvány. Milyen teszt ez? Rossmanban vegyél facellet, az megmutatja a tutit :)
2/20 anonim válasza:
Dm predictor.. szerintem is erősebbnek kellene már lennie. Vmi van ott de lehet csak szellemcsík.
(Amúgy meg nekem nincs elegem az ilyen kérdésekböl,akinek igen az meg ne olvassa)
3/20 A kérdező kommentje:
Szerbiai teszt - ugyhogy ez ilyen valami. Az hogy az elobb csinaltam. D.u de mostanaban késett, meg nem is követtem a peteeresem, ugyhogy lehet korai nagyon? Reggel ismeteljek?
2019. jún. 26. 15:45
5/20 A kérdező kommentje:
Jaj bár sikerulne, hosszu szenvedesek utan. :) köszii
2019. jún. 26. 15:54
6/20 anonim válasza:
Sztem pozitív, halvány de pozi :)
7/20 anonim válasza:
Sztem is pozitív, de csinálj egyet reggeli vizeletből.
Én is a dm-es predictodt ajánlom.
8/20 anonim válasza:
Ez pozi.De ahogy előttem is írták tul halvány ahhoz képest hogy 3 napja késik.
9/20 anonim válasza:
Ahogy az összes többi ilyen kérdésnél, itt is az a helyzet, hogy ez még negatív, de három nap múlva bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!