Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elegetek van a sikertelenségből?

Elegetek van a sikertelenségből?

Figyelt kérdés
8 hónapja próbálkozunk(Tudom nem olyan nagy idő), de már olyan rossz az állandó csalódás.Hogyan teszitek túl magatokat, hogy már megint megjött?
2009. okt. 14. 21:57
 1/10 anonim válasza:
Velünk is ez a helyzet, csak nálunk már 1 éve és lassan egy hónapja tart a sikertelenség. Már nem is számítunk rá hogy na most talán mert mindig menstruáció a vége. Úgyhogy még csak nem is mondhatjuk azt hogy görcsölünk és ezért nincs baba. Próbáljuk nem túl drámaian felfogni. Nem jó érzés közölni a férjemmel hogy megint nem voltunk elég ügyesek összehozni a kis pocaklakót. Bezzeg akik nem akarnakgyereket azoknak meg sikerül.
2009. okt. 14. 22:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Megértelek.Ráadásul nekem össze-vissza jön meg 27-35 nap,úgyhogy megyek most orvoshoz, hogy nézze meg van-e peteérésem,csináljon hormonvizsgálatot...Ti voltatok már orvosnál?
2009. okt. 14. 22:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi is egy éve próbálkozunk sikertelenül...kezdem feladni...:(
2009. okt. 15. 01:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 21 éves vagyok és pont ezért mentem dokihoz hogy sose jön meg normálisan de nekem volt 1-2 hónap is mikor nem volt meg volt hogy 2 hetente 1-1 hétig tartott vagy 2 hétig mikor hogy! Na mindegy erőszakos voltam és elküldött vérvételre 3 szor voltam menzesz ideje elött után és peteéréskor. Folyamatosan hőmérőznöm kellet 3 havi diagrammot kérnek minimum amikor megnéznek. Nekem a peteérést serkentő hormonokkal volt gáz annak 24 es minimum értéke volt nekem nem volt 10 se Doki mondta hogy idén reméli(!) hogy terhse tudok maradni de ha nem akkor már ne hozzá menjek hannem a Budai meddőségi klinikára. Felírtak Costylbegyt-et és a negyedik menstruációm már nem volt meg de elötte akkor már úgy voltam vele hogy Én már sosem lehetek anya abszolút letettem róla. Most vagyok 19 hetes. 15 éves korom óta mondhatom hogy aktív szexuális életem volt de nem tünt fel hogy én sose maradtam terhes! Fogamzásgátlótól beindultak a tejmirigyeim nem szedhettem a gumira meg allergiás voltam. Én véletlen keveredtem dokihoz és úgy derült ki hogy leáll a hormon működésem (klimaxhoz hasonlította a doki) Menj orvoshoz, de elméletileg 1 évig nem csinálhat semmit nem írhat gyógyszert stb... Nekem is az van az össze papíromon hogy több mint egy évi sikertelen próbálkozás azt mondta hogy ezt muszáj mert nem nyúlhatna még gyógyszerhez csak így! Szerintem megér egy kamut hogy több mint 1 éve próbálkoztok.

2009. okt. 15. 07:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ma reggel jött meg az első inszemem volt! 10 hónapja próbálkoztunk és az inszem se segített most! :( Nagyon nehéz, teljesen padlón vagyok lelkileg!:( Ezen nem lehet túltenni magad, csak enyhíteni! Sokat segít a párod, aki melletetted van, hiszen együtt akarjátok a babát! Nagyon nehéz, de nekivágunk megint! Csak iszonyatos érzés volt, hogy megjött még inszem után is! :(:( 25 éves vagyok, de nagyon szeretnénk már babát! Sok sikert kívánok mindenkinek, és fel a fejjel!
2009. okt. 15. 08:10
 6/10 anonim ***** válasza:
8:10-es vagyok! És nálunk minden rendben ráadásul, férjemnél a sperma tökéletes, nálam meg semmilyen hormongond, vagy szervi gond nincs! és így sem jött össze az első inszem! :(
2009. okt. 15. 08:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nagyon rossz ezt olvasni, hogy ilyen sokan vagyunk, akiknek nem akar összejönni a bébi... Nekünk ez a 9. hónapunk, hogy próbálkozunk, amikor megjön, mindig padlón vagyok kb másfél hétig, és a kedvem is elmegy az egésztől! :( Ilyenkor meg ovukor elkezdek reménykedni, hogy most biztos sikerült, aztán megint a csalódás, stb. Elég elkeserítő, de muszály hinni benne, hogy egyszer nekünk is sikerül! Fel a fejjel lányok! A mi időnk is eljön, csak ki kell várni! Én drukkolok mindenkinek, aki babát szeretne!
2009. okt. 15. 08:30
 8/10 anonim ***** válasza:
sziasztok nekünk a 36. honapunk, eddig semmi, a férjemmel van probléma, ha jan-ig nem jön össze talán inszemre megyünk. én a 36 honap sikertelenséggel teljesen mindenkit megértek, ráadásul holnap meg jön nekem is megint.. nagyon elegem van már,csak sirok
2009. okt. 15. 08:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Nekem is az a baj, hogy ovu körül mindig reménykedek,aztán megjön.De jövő héten megyek a nőgyógyászhoz és kiderül.Ha van valami, akkor legalább kezelik, ha meg minden rendben,legalább megnyugodhatok.
2009. okt. 15. 14:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Kismama!Neked gratulálok!Legalább tudjuk van remény:-)
2009. okt. 15. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!