Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » S. O. S.! Valakinek volt már...

S. O. S.! Valakinek volt már ilyenből terhesség?

Figyelt kérdés

2 napja fájdogál a hasam alja, erőteljesen beleszúr párat és utána el is múlik. Hüvely tájéki nyilallások is voltak.

Mintha meg akarna jönni, de holnapra nem várom!

Valaki mondjon valami biztatót!

2014. ápr. 8. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Meg a mai napig nyilalgat :) par het es szulok.
2014. ápr. 8. 16:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Viszont ugy veszem le hogy nagyon ragorcsolsz a temara igy nem hiszem hogy terhesseg lesz. Ne haragudj eme negativ velemenyert de nekunk is akkor jott ossze mikor nem gondoltunk a temara.
2014. ápr. 8. 16:40
 3/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!

Picit megnyugtató, hogy írtál.

Nekem mindenféle tünetem van, extra hányinger, mellfeszülés, mellfájdalom, aluszékonyság, szétszórtság, 3-4 napja reggel azt hittem már, hogy lázam van, olyan magas volt a hőm, pattanások kijöttek, tényleg minden van.

Olyan jó lenne már a baba!

Neked meg minden jót kívánok, könnyű szülést és csodálatos, egészséges kisbabát! :)

2014. ápr. 8. 16:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem görcsölök rá, csak megijedtem.
2014. ápr. 8. 16:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem ilyenből rúgkapál a baba itt a pocakomban :) Szurkolok!

Mikor tesztelsz?

2014. ápr. 9. 12:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Ma reggel teszteltem, de még nega, nagyon-nagyon halványan mintha lenne ott valami, de nem merném pozinak nevezni. Csináltam róla képet, de azon nem látom... Max. ha hazaérek, átrakom este negatívba, hátha.
2014. ápr. 9. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Csinálj reggel is! És muti :))
2014. ápr. 9. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szurkolok :) majd ird a fejlemenyeket :) (1 es 2 es valaszolo)
2014. ápr. 9. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!