Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek hihetek a teszteknek?

Szerintetek hihetek a teszteknek?

Figyelt kérdés
A párommal szeretnénk babát, ez volt az első éles hónapunk:) És nemvárt előtt 4 nappal halvány pozitívat teszteltem.Azóta minden nap tesztelek, 7 db. pozi tesztem van:)Olyan hihetetlen.. 10-re nem vártam. Létezik, hogy ilyen hamar kimutatja? Mindegyik 25-ös volt:) Vagy csak valami miatt lesz pozi tévesen? Amúgy krémes folyásom van, derekam leszakad, hőm 36,9:)
2010. júl. 9. 14:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én úgy látom hogy még erősödött is úgyhogy tuti hogy van lakó a pociban!!!!!!!

GRATULA!!!!!!!!

2010. júl. 9. 14:46
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen nagyon sokat erősödött:)
2010. júl. 9. 14:46
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia! Én is ilyen fajtával kezdtem tesztelgetni nem várt előtt 5-6 nappal, és pozi lett, mint neked. Aztán napról napra erősödött. Nagyon jó fajta teszt!Gratula!

15 hkm.

2010. júl. 9. 14:55
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem is kimutatta már 3 nappal mensi előtt a 20-as 25-ös teszt,hamarabb nem próbáltam de lehet már akkor is pozi lett volna.

Nem lehetetlen,hogy haramabb kimutassa.

Egyébként az olvastam,hogy minél hamarabb megy végbe a beágyazódás annál kissebb a vetélés kockázata.

A normális 7-12 nap.

A folyás mindegy,hogy van-e vagy nincs,ez változó.

Megjönni reméljük nem fog! :))))

De miért is jönne,hisz itt baba van!

Gratulálok!!

Nekem is ilyen halvány volt először,aztán meg olyan erős,hogy miközben pisiltem a tesztre máris kijött a 2.vonal! :))))))

Gratrulálok!

2010. júl. 9. 14:57
 15/18 A kérdező kommentje:
25.-én volt a peteérés:) Az tuti:)
2010. júl. 9. 15:01
 16/18 anonim ***** válasza:

ez nem one step teszt? Mert akkor 10-es erősségű!

Gratulálok

2010. júl. 9. 15:23
 17/18 A kérdező kommentje:

X-epil:)

Dm-ben vettem:D

2010. júl. 9. 15:25
 18/18 A kérdező kommentje:

Nem jött meg:)

Viszont iszonyatos fogfájás gyötör:( Nem tudom miért, minden fogam be van tömve és nem lyukas:(

2010. júl. 10. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!