Hihetek ezeknek a teszteknek?
Figyelt kérdés
28 naposak a ciklusaim,4napom van a nem vártig.Émelygem néhány napja,nem nagyon,de a torkomnál érzek ilyen apró émelygéslöketeket...Tegnap este iszonyatosan fájtak oldalt a melleim,reggelre nem nagyon.Többször járok pisilni is.Tegnap csináltam egy rápisilős Medi labot ami határozott + lett.Ma 2 db mártogatós Medi labot amik nagyon nagyon haloványan lettek + ak.Szerintetek?2009. júl. 9. 15:44
2/7 anonim válasza:
Bizony, bizony! De jó neked! Gratulálok!!!!!!!!!!!
3/7 anonim válasza:
én nem hinnék a medi labnak, de ne legyen igazam, vegyél másikat is
4/7 anonim válasza:
Ennyi teszt nem téved.Gratulálok neked:)
Szeretek ilyesmit olvasni,olyan jó érzéssel tölt el..én is szeretnék babót még..pedig már van 2:)
/nekem megjött:((/
5/7 anonim válasza:
1. vagyok: mindenki szidja a Medilab-ot. AKI TERHES ANNAK POZITÍV IS LESZ!!!!én mindkét terhességemnél ezt használtam, és már van egy 13 hónapos fiunk és jelenleg 22 hetes terhes vagyok és ez a teszt mutatta ki. Mi a baj vele??? ... semmi. a kórházakban is ezt használják------
6/7 anonim válasza:
Nem ismerem ezt a tesztet, de ha elég érzékeny kimutathatja, igaz én elég korainak tartom, hogy pozitív, de semmi sem lehetettlen. Lehet, hogy a ciklus elején már megfogant a baby és van elég HCG a vizeletben. Gratulálok!
7/7 anonim válasza:
Szerintem hihetsz a teszteknek! Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!