Hihetek a teszteknek (Lilly és Clearblue)?
Tegnap teszteltem délután Clearblue-val ma pedig Lillyvel szintén délután. Ja és vasárnap reggel is mivel szombatra vártam a menszimet. Mindegyik negatív. A hasam viszont minden nap görcsöl. Tegnap este már majdnem a falat kapatram. Egyéb tünetem nincs (étvágyam ugyanúgy jó, hányinger sincs és mellem is oké). Vagyis de van. Enyhe égő érzés lennt. De már lehet csak ezt is bebeszélem magamnak. A rákszűrésnél clmaidia gyanút állapítottak meg. Dokim csak diétát javasolt.
Párommal még nem igazán terveztünk babát, szóval ezért is aggódok.
Köszi a megnyugtatást. Megpróbálok nem idegeskedni emiatt. Egészen vasárnapig nem is voltam ideges. Igaz a pénteki doki látogatás után kicsit feszült lettem, mivel clamidia gyanús vagyok.
A dokimat szerintem akkor is felkeresem jövő héten. Ez az égő érzés ami van már két napja nem hagy nyugodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!