Milyen erősségű a clearblue terhességi teszt, nem találom sehol a dobozon?
Nem tudom és bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok. De az a teszt nagyon nagyon jó, használd bátran!!:)
Üdv. 16 hkm:)
többféle vizsgálat is igazolta-, hogy a Clearblue mutatja ki leghamarabb a HCG-t a vizeletből.
Lássuk melyik teszt, milyen érzékenységű:
abriel: 20
HCG: 20
Medi-lab: 20
Clear blue: 50
sziasztok!
Azok akik a Clear bluet használták tudnának segíteni? Melyik ablak jelent meg először nektek? Mert nekem először a negatív vonalka jött be, és csak 1-2 perc múlva a kontroll ablak? Nektek hogy volt?
előre is köszönöm!
Az itthoni ugy tudom 25os, de ha 50es is, ezerszer jobb, mint a 10esek, hidd el, tapasztalatbol beszelek, szinte minden fajta tesztet kiprobaltam, sokat:) A lehamarabb nekem a clearblue es a corax be sure mutatta ki, mig a 10es qupido pl. ra 4 napra is negativ volt meg.
Elozonek, igen, eloszor az egyik vonal es utana a masik, persze, kesobb, menzi elmaradasa utan mar szinte egyidoben ment a ket vonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!