Terhességi tüneteim vannak, mégis negatív a Clearblue és a Corax. Hihetek nekik?
Hát nekem már az is görcsös, aki ennyire figyeli a tüneteket! Méhszáj vizsgálat pl. nekem eszembe sem jutna. Szóval szerintem lehet annyira "várni" a tüneteket, hogy tényleg jönnek is!
Ettől függetlenül nem biztos,hogy nincs baba, bár ezek elég jó tesztek! Várj pár napot és ismételd ha nem jön meg!
Sok sikert
- ennyi tünetem a két terhesség alatt együtt nem volt.
- ne emelgess!!!
-lehet hogy lejárt a teszt v. gyakran pisilsz . Reggeli vizeletből kellene tesztelni.
Már + lenne de lehet később fogant ezért nem mutatja ki a teszt. Várj egy hetet v. legalább pár napot.
én a lilly tesztet ajánlom az általad említetteket nem ismerem.
Kedves második!
Azért néztem meg mindent, mert már 5 napot késett és nekem pontos szokott lenni. Méhszájat legutóbb akkor vizsgáltam, amikor a kislányommal estem teherbe. Vele annyi tünetem volt, hogy sötétebb lett a mellbimbóm és hánytam az 5. héten. Nem teszteltem, elmentem dokihoz a 6. héten. Most ezért tettem fel a kérdést.
16 hetes vagyok, de még mindig nem érzem a fáradékonyságot, nem szédültem, émelyegtem, nem tapogattam soha a méhszájamat.
De túl vagyok egy álterhességen, ami hasonló volt a leírtakhoz. Késői peteérés után 5 nap késéssel már határozott pozitív volt a tesztem.
Várj egy hetet, ha semmi, akkor keress fel egy orvost.
Biztos nem járt le a teszt, szombaton vettem. Bár tényleg sokat pisilek, a vasárnapit az első vizeletből végeztem.
A válaszaitok alapján azt szűröm le, 100%, hogy nem vagyok terhes. Köszönöm, hogy írtatok!
Nem 100 %! Ha késik, az gyanújel. A többi tünet nálam is szinte mind megvolt az összes terhességemnél, de a negatív tesztek nem bíztatóak. Szerintem csak orvos tudja megmondani, de olvastam már olyat, akinek nem volt egy + tesztje se, mégis terhes volt. Nyilván ez a ritkább...
Első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!