Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi tüneteim vannak,...

Terhességi tüneteim vannak, mégis negatív a Clearblue és a Corax. Hihetek nekik?

Figyelt kérdés
Iszonyat fáradékony vagyok napok óta, feszülnek a melleim, görcsöl a hasam (főleg, ha emelek), szurkálnak a petefészkeim, a fájdalom kisugárzik a derekamba, néha megszédülök, émelygek, hányingerem van sokszor éhgyomorra, a méhszájat nem tudom kitapintani, annyira magasan van, bőséges, átlátszó a folyásom, a szeméremajkak elsötétültek, a bimbókon látszanak az erek és az is kicsit sötétebb, mint szokott lenni. 9 napja késik a vérzésem, de a szombati (Clearblue) és vasárnapi (Corax - Be sure) teszt is negatív lett. Álterhes lennék? Tudtommal csak akkor fordul elő, ha a nő görcsösen akarja a babát vagy ha betegesen fél a teherbeeséstől. Én egyik táborba sem tartozom, akkor is lehetek álterhes?
2011. febr. 28. 12:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ma voltam orvosnál. 6 HETES TERHES VAGYOK! És a reggeli tesztem is negatív volt...

Csupán azért emeltem ki, hogy lássátok: nem mindig lehet hinni a teszteknek.

2011. márc. 11. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!