Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Hihetek a...

Terhes vagyok? Hihetek a teszteknek?

Figyelt kérdés
A vérzésemnek már négy hete meg kellett volna jönnie, de mondjuk ez nem mérvadó mivel sokszor kimarad. Három medi labos tesztet csináltam. Mindeggyik szellemcsíkos volt. Az utolsót tegnap reggel csináltam első vizeletből, elötte pedig egy hete teszteltem. Ez a teszt kicsit erősebb volt az előzőeknél, de még mindig elég halovány. A petefészkem sokszor szurkál, a mellem nagyon fáj és sokszor majdnem megjön érzésem van. Néha még a hányinger is előfordul. Reménykedhetek, hogy ez valóban baba és nem csak a tesztek voltak rosszak?
2009. júl. 12. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Természetesen reménykedhetsz :):) A pozitív az pozitív. Ha teheted vegyél egy másfajta tesztet, a medi lab-ról eddig nem hallottam sok jót. Javaslom a Qupidot. Lehet, hogy csak a teszt minősége zavart meg, egy másik teszten már bőven erős pozitív lehetne :):) Csináld meg minél hamarabb és eredménytől függetlenül keress fel vele egy orvost :)
2009. júl. 12. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem igen ha igy van boldog babavárást!10ht km
2009. júl. 12. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján terhes vagy.:) Gyorsan tesztelj!
2009. júl. 13. 08:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem a medilab eddig soha nem tévedett, ha nem volt baba akkor nega volt, és mikor terhes lettem akkor pozitív. Persze sokszor ad téves pozitívat is. De, ha erősödik az jó!

Vegyél egy másik fajta tesztet, és csináld meg, majd menj dokihoz, függetlenül a teszt eredményétől, ő már meg tudja mondani hogy mi van!

Drukkolok!

Egy kismami

2009. júl. 13. 08:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát! Remélem tényleg baba, de jövöhéten megyek orvoshoz és akkor már biztosat tudok. Szorítsatok :)
2009. júl. 13. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!