Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor hány hetes terhesne...

Most akkor hány hetes terhesnek számítok? Az ultrahangra nen merek elmenni, csak ha biztosan lesz szívhang.

Figyelt kérdés
Az előzö menzeszem május 20án kezdődött. A mostaninak 17én kellett volna megjönnie, de ovu után végig átlátszó vizes folyásom van a mai napig. A most aktuális menzesz előtt pontosan egy héttel két napig barna maszat volt. Azóta különösebb tűmetem nincs, csak hogy óránként pisilnem kell. Se pocifájás, se mellfájfalom.
2019. jún. 23. 07:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az elözö menzeszed idöpontja számít, attól számítják a terhességi idöt.
2019. jún. 23. 07:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tesztet csináltál egyáltalán?

Amúgy meg az utolsó menzesztől számítják, kivéve, ha nem látnak olyan mértékű eltérést, ami indokolja, hogy ettől az időponttól eltérjenek.

2019. jún. 23. 08:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Július 8ai héten menj orvoshoz. De előtte kellene egy pozitív teszt.
2019. jún. 23. 08:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Holnap leszel 5 hetes.2 hét mulva elég dokihoz menni.
2019. jún. 23. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem május 19.en volt meg utoljára, én július 18.an megyek először dokihoz.
2019. jún. 23. 12:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Tesztet csináltál már?
2019. jún. 23. 14:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Persze, két másodperc alatt egyértelmű pozi volt. Ezért nem irtam a kérdésbe, bocsi.
2019. jún. 24. 19:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Oke. Akkor gratulálok! Az utolsó menstruáció első napjától kell számolni a heteket. Ha nem közepidoben volt az ovuláció (ami ugye átlag 14.napon van) akkor később fogják a meretei alapján korrigálni a korát, ezzel a szülés dátumát is. 6-7 hetesen érdemes először orvoshoz menni, akkor már jó eséllyel látni szivhangot is, feltéve ha nincs erős görcs vagy vérzés.

(Menstruációs jellegű görcs normális)

2019. jún. 24. 20:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
2019. jún. 24. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!