Lehetek még babás? Ma vagyok a ciklusom 23. napján, és reggel megjött, vagyis inkább sötétbarna.
Köszi,hogy írtál!
Volt már így valaki,és mégis baba lett belőle?
Szia!
Én is igy vagyok most vele ..
nem a megszokott mennyiségben van és más a színe is
és ilyen alvadtvér darabkák jönnek aminek a színe is inkább sötétbarna ,és eléggé fáj a hasam ..am nekem 29. napra jött meg ...
mostanában elég sokat voltunk úgy párommal h nem védekeztünk ,mert babát szeretnénk ..igy most én is nagyon elvagyok szomorodva mert nem tudom mi lehet ..neked mióta van meg ?és mennyire van meg ?
szerintem igen majd 1 hét múlva ...
bár nem tudom h van e értelme,nem szeretnék csalódni ..
annyira biztam benne h nem fog megjönni.
de reménykedek ,sok olyanról hallottam már akinek megjött és mégis volt babája ..igazából nem sok van ..lehet h csak nálad is a beágyazódás miatt van vérzés ..van akinek ez csak 1 napig tart de olyan is h pár napig és csak kevés van ..van esetleg msn címed ha gondolod beszélhetnénk ott ??
hát igazán sajnálom :(
de remélem összejön következö hónapba mindkettönknek :)
amúgy sok boldogságot kivánok nektek ..:)
mióta szeretnétek am már babát ?
vannak trükkök amiket esetleg bevetettetek már ?
Köszönjük szépen,aranyos vagy!
Ez volt a 7.hónap.Ti mióta próbálkoztok?
Trükköket nem nagyon vetettünk még be,csak a kispárnát szoktam a fenekem alá tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!