Kit válasszak debreceni nődokik közül: Sápy Tamást, Juhász Alpárt, Krasznai Zoárdot?
Én Sápy doktornál szültem, aki fiatal kora ellenére már adjunktus ügyeletvezető a klinikán. Nagyon megnyerő, korrekt orvos, mindenben számíthattam rá. Bár a szüléstől nagyon féltem, az ő kezeiben biztonságban éreztem magam. Nem sok fájdalmam volt, mert Sápy doktor az epidurális fájdalomcsillapítás híve (úgy tudom), nálam is ezt alkalmaztatta.
Így született meg a kis Dórikám, köszönet érte (egyébként inszeminációs baba, ezt is a doktoromnak köszönhetem, mert a meddőségi a fő szakterülete)
Szerintem Juhász Gábor nagyon jó doki. Én nála szültem. Nem akart elfogadni pénzt, de én mégis odaadtam.
Vele őszintén lehet beszélni, és nem olyan mint a körzeti dokim, aki egy maradi "nagyokos". Én megbízom Juhász dokiban, és a második babám is nála szülném.
Én Juhász Gábor dokinál szültem, és nagyon rendes volt. Nem akart pénzt elfogadni, de én ragaszkodtam hozzá.
Egyik ismerősöm Krasznainál szült volna, de otthagyta 1 órával a szülés előtt,mert mennie kellett a magánrendelésre, ami ugye "fontosabb"....na ennyit róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!