Ki nem várja júniús közepe felé? Van kedvetek beszélgetni?
Figyelt kérdés
Én ma vagyok a 7.dpon.2019. jún. 7. 21:10
11/48 anonim válasza:
Szisztok! Június 24re nem várom . Ez a második honapunk van már egy 2 évesem. Ő spontán számolgatás nélkül megszakitasos módszerrel jött :D remelem ebben a hónapban összejön a teso :)
12/48 anonim válasza:
Sziasztok :) én is csatlakozom. Juni 22.re nem várom, és ez a 7.probalkozos hónap :(
2 hónapja iszom a palastfu teát meg e vitamin.
És a próbálkozás elejétől szedem a terhes vitamint.
13/48 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tök jó , izgulhatunk együtt :) Mi másfél éve próbálkozunk, ez az első inofolicot+folandrolos hónapunk. Van már egy 4 éves kisfiunk. Ő spontán jött, de a tesó még várat magára. Mindketten egészségesek vagyunk.
2019. jún. 8. 21:49
14/48 anonim válasza:
Kívánom hogy hamar jöjjön a kis tesó is.
De gondolom így egy fokkal jobb hogy egy gyermeked már van :)))
Én nagyon nehezen viselem ezt hogy nem sikerül és sajnos még egy gyermekem sincs :( elvileg mi is egészségesek vagyunk meg fiatalok. Megis ez van...
15/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó aranyos vagy. Kisfiúnk 6hómap után sikerült, neked is tuti sikerülni fog :)
2019. jún. 10. 07:30
16/48 anonim válasza:
Sziasztok, csatlakozom én is. Én holnapra nem várom, második próbálkozós hónap, elsö baba lenne :) Pár napja érzek szurkálást, föleg lefekvéskor, nem tudom ez lehet e tünet vagy sem. Másik a mellfájdalom, nekem menzi elött nem szoktak fájni most viszont fájnak... Várok még a teszteléssel pár napot.
17/48 anonim válasza:
Június 22-re nem várom,23.-ÁN van a szulinapom,a legnagyobb ajándék lenne :) 2.próbálkozós hónap,sok sikert mindenkinek. :)
18/48 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Képzeljétek, ma furcsán érzem magam, nem ízlik az eper fagyi, meg a cseresznye sem. Furcsa ízük volt. Aztán hazajöttünk, gondoltam tesztelek egyet, és halvány de látható pozitív lett ❤️ Holnap veszek egy érzékenyebb tesztet. El sem merem hinni.
Valaki érez valamit? Drukkolok nektek is!
2019. jún. 10. 15:08
19/48 anonim válasza:
Hát akkor még nagyon halkan, de gratulálok!!!!! :) Nekem még van 6 napom a nemvártig, semmi különlegeset nem érzek, csak a szokásos nyilallgatásokat, ami nálam sima PMS tünet a mensi előtt 1 héttel. Jól számolom, hogy a 10 dpo-n vagy ma? A fagyin kívül éreztél magadon bármi furát?
20/48 A kérdező kommentje:
Köszi :) Még a férjemnek el sem mertem mondani. Ha a holnapi is pozitív akkor elmondom neki :) Rosszul számoltam, most utána néztem gyorsan, ovuteszt alapján 9.dpo :) A gyümölcsöknek van furi ízük, meg a mellem érzékeny, ennyi 😊
2019. jún. 10. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!