Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti is régóta próbálkoztok a...

Ti is régóta próbálkoztok a babával? Lenne kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 16:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én szívesen beszélgetek :) 23 hónapja próbálkozunk...
2014. ápr. 26. 16:59
 2/19 anonim ***** válasza:
55%
Mi is régóta..tavaly kezdtük, egyből méhen kívülim lett :( Június óta próbálkozunk, egy vezetőm van csak :( Egyenlőre még semmi..pajzsmirigyem..tsh-m 1.19 jó, spermavizsgálat májusba lesz! Mióta próbálkoztok? Emili
2014. ápr. 26. 17:09
 3/19 anonim ***** válasza:
55%

Sziasztok!

Mi 37 hónapja próbálkozunk eközben volt egy 8 hetes vetélésem.Nálunk minden rendben van.

Leni

2014. ápr. 26. 17:35
 4/19 A kérdező kommentje:

Mi egy éve próbàlkozunk, 2 vetélésem (8-9 héten) és egy kémiai terhességem volt (4+1-40 fokos làzam volt, vszínű ez volt itt a gond)

Első vàlaszoló nektek mi àll a sikertelenség mögött?

Màsodik vàlaszoló sajnàlom a méhen kívülit és h csaj 1 petevezetőd maradt...de fogjuk úgy fel h de jó még van egy :) akkor neked nincs is mibden hónapban peteérésed?

Hàrmas vàlaszoló, ti aztàn tényleg rengeteg ideje vàrjàtok a csodàt... hogy bírjàtok??? Méhpempőt esetleg próbàltàtok???

Mindenki első babàra vàr??? Hàny évesek vagytok?

Nem tudom nàlatok h van; de körülöttem mindenki terhes...úgy érzem csak én vagyok ilyen szerencsétlen...

Mikorra nem vàrjàtok??? :)

Meli

2014. ápr. 26. 18:38
 5/19 anonim ***** válasza:
Első vagyok: mindkettőnkben van egy "kis" probléma: férjemnek van egy kis herevisszérsérvje, ami ahhoz kevés, hogy műteni lehessen, de csökkenti a spermaszámot. Nekem pedig a fogamzásgátló okozta a zűrt, nem állt utána helyre az addig tankönyvi ciklusom. Ezek önmagában nem nagy dolgok, de összességében sajnos eddig nem sikerült :( Huszonévesek vagyunk...
2014. ápr. 26. 18:44
 6/19 anonim ***** válasza:
2 es vok, elvileg eddig volt mindig csak ugye felváltva ! Reménykedek h elcsípjük lassan a jót jókor ;)
2014. ápr. 26. 19:11
 7/19 anonim ***** válasza:

Hát elég nehezen bírtuk az elején,de most már egy kicsivel jobb.Engem mindig csak mensi előtt jön rám,hogy hátha most ebben a hónapban,de sajnos mindig mensi a vége.Mára már relatívan belenyugodtunk,egyszer úgy is lesz babánk.Próbáltam már minden "csodaszert" (inofolic,méhpempő,closty,tüszőrpesztő és még sorolhatnám).Megszokásból még iszom a cickafark+palástfű teát,de szerintem ez sem használ.

Párom 34,Én 24 évesek vagyunk.

5 napja volt peteérésem és jövőhét vasárnapra nem várom (rendszeres 33 napos ciklusom van,kései peteéréssel)

Körülöttem is vagy terhes valaki vagy nemrég szült úgyhogy már teljesen kész vagyok,hogy nekem nincs.

3-as válaszoló alias Leni :)

2014. ápr. 26. 19:28
 8/19 anonim ***** válasza:

Ja az lemaradt,hogy nekünk első közös babánk lenne.Páromnak van egy fia és egy lánya az előző házasságából,nekem még nincs gyerekem.

Nálatok kedves kérdező minden rendben van?

Leni

2014. ápr. 26. 19:30
 9/19 anonim ***** válasza:
Leni, én is jövőhét vasárnapra nem várom :) És szintén mindenki terhes/szült a környezetemben :D
2014. ápr. 26. 19:33
 10/19 anonim ***** válasza:

9-es mikor tesztelsz majd?Görbét vezetsz?

Ha szép a hőm akkor vasárnap reggel megpróbálok 25-ös x-epillel tesztelni :)

Leni

2014. ápr. 26. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!