Ti is régóta próbálkoztok a babával? Lenne kedvetek beszélgetni?
Sziasztok!
Mi 37 hónapja próbálkozunk eközben volt egy 8 hetes vetélésem.Nálunk minden rendben van.
Leni
Mi egy éve próbàlkozunk, 2 vetélésem (8-9 héten) és egy kémiai terhességem volt (4+1-40 fokos làzam volt, vszínű ez volt itt a gond)
Első vàlaszoló nektek mi àll a sikertelenség mögött?
Màsodik vàlaszoló sajnàlom a méhen kívülit és h csaj 1 petevezetőd maradt...de fogjuk úgy fel h de jó még van egy :) akkor neked nincs is mibden hónapban peteérésed?
Hàrmas vàlaszoló, ti aztàn tényleg rengeteg ideje vàrjàtok a csodàt... hogy bírjàtok??? Méhpempőt esetleg próbàltàtok???
Mindenki első babàra vàr??? Hàny évesek vagytok?
Nem tudom nàlatok h van; de körülöttem mindenki terhes...úgy érzem csak én vagyok ilyen szerencsétlen...
Mikorra nem vàrjàtok??? :)
Meli
Hát elég nehezen bírtuk az elején,de most már egy kicsivel jobb.Engem mindig csak mensi előtt jön rám,hogy hátha most ebben a hónapban,de sajnos mindig mensi a vége.Mára már relatívan belenyugodtunk,egyszer úgy is lesz babánk.Próbáltam már minden "csodaszert" (inofolic,méhpempő,closty,tüszőrpesztő és még sorolhatnám).Megszokásból még iszom a cickafark+palástfű teát,de szerintem ez sem használ.
Párom 34,Én 24 évesek vagyunk.
5 napja volt peteérésem és jövőhét vasárnapra nem várom (rendszeres 33 napos ciklusom van,kései peteéréssel)
Körülöttem is vagy terhes valaki vagy nemrég szült úgyhogy már teljesen kész vagyok,hogy nekem nincs.
3-as válaszoló alias Leni :)
Ja az lemaradt,hogy nekünk első közös babánk lenne.Páromnak van egy fia és egy lánya az előző házasságából,nekem még nincs gyerekem.
Nálatok kedves kérdező minden rendben van?
Leni
9-es mikor tesztelsz majd?Görbét vezetsz?
Ha szép a hőm akkor vasárnap reggel megpróbálok 25-ös x-epillel tesztelni :)
Leni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!