Győri kaálisok lenne kedvetek ismerkedni/beszélgetni?
Oda járunk, rengeteg lány/nő van ott reggelente és mindig nagy a csend, senki nem szól senkihez.
Oldhatnánk egy kicsit a feszültségét várakozás közben :)
Szia! Mi még nem találkozhattunk, mert csak most ajánlotta az orvosom ott dr Kőrösi Tamást. Utánnad van fennt pont kérdésem:)
Mióta jártok? Kihez? Mik a tapasztalatok? Most épp hol tartotok?
Én a neten nézegettem, a hely elég szimpi. Most Pestre járunk andrológushoz, de találtak bacit a spermában, ami miatt 4.8M/ml épp.... De volt gyógyszer, ami után 64M6ml volt.
Szóval most az antibiotikum kúra után 6 hét szünet, majd vizsgálat, majd vagy stimulálás, vagy még 3 havi gyógyszer neki, vagy inszem, vagy tubális inszem, vagy lombik.... Szóval most épp annyit tudunk, hogy nem tudunk semmit......... És persze én is szedem a Merckformint, kevés a progim, és sorolhatnám. Elég ... szóval jó lenne beszélgetni:) Irszi
Szia!
Mi Boga doktorhoz járunk.Először egy picit sajnáltam, hogy nem Körösihez kerültünk,de most már nagyon örülök neki.
Kőrösi beteg,nem mindig van,akkor Boga helyettesíti.
Inszeminációnk lesz.Holnap megyünk megint UH-ra. Hétfőn voltunk, akkor volt egy 10mmes tüszőm.
Csak nem Kopához jártok?
Csak de:)
Bár most mérges vagyok rá, és az Ildikóra is, meg a Körútiban mindenkire...
Megbeszéltük vele, hogy a mikrobiológiát és a hormonvizsgálatot megcsináltathatjuk itthon, és e-mailben elküldhetjük az eredményt, ő ír gyógyszert, és a következő konzin majd beszélünk. NYilván ki is fizetnén a "távgyógyítást" ha szükséges.
Bő 2 hete nem reagál, felhívtam a Körútit, oda is el kellett küldenem, és magígérték hogy továbbítják neki, és az aszisztensnek is szólnak. Aztán pár nap múlva már az Ildikót hívtam, ő új e-mail címer adott meg, és megígérte hogy szól neki... Rögtön elküldtem. Ez volt múlthét pénteken.....
Szerencsére az én endoki nődokim írt antibiotikumot a férjemnek, így most azt szedi. Most ő ígérte meg hogy hét végéig ha nem reagál a Kopa, akkor szól neki. Mert ügye mégiscsak neki kéne jóváhagynia.
Ezt leszámítva el vagyunk tőle ájulva:) 10 perc alatt többet tudtunk és oldottunk meg, mint előtte 4(!) másik dokinál egy év alatt.
Jó tudni hogy az "én" dokim sokat hiányzik... Remélem nincs nagy baja!!!!!!!!!!!!!!!! Szegény.
Őt az én dokim ajánlotta. Ha helyettesítik amikor beteg, akkor nincs gond:)
Van Győrben várólista?
Mikor lesz az inszemed?
Hányadik?
Milyen módszerrel csinálják?
Ti is jártatok a Kopához? Segített?
Nagyon szorítok neked! Ja, azt is írd meg, hogy hol tartotok épp az inszemes előkészületben:)
Nekem csak stimum volt pár, a Merional jött be legjobban. Irszi
Bocs, most olvasom hogy hétfőn volt 10mm-es:) Akkor szépen alakul! De jó! Van egy ismerősöm, nekik az első inszem összejött!!!!!!!!!!!!
Mekkora a nyálkahártyád? Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!