Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti is régóta próbálkoztok a...

Ti is régóta próbálkoztok a babával? Lenne kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 16:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha elmarad, utána 1-2 nappal szerintem :) Ez az első hónap, hogy nem vezetek görbét, mert eltörtem lerázás közben a régit, és úgy döntöttem nyár végéig szüneteltetem, mert 1.5 év hőmérőzés egyelőre elég volt :D Te? :)
2014. ápr. 26. 19:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Te visszavonva, sikerült felfogni, hogyha szép a görbéd, akkor vasárnap :D Én sajnos egyszer befürödtem egy aznapi teszttel, halvány pozi lett, erre másnap megjött...
2014. ápr. 26. 19:50
 13/19 anonim ***** válasza:

Van,hogy vezetem 2-3 hónapig aztán nem vezetem 1-2 hónapig.Most ez a 2-dik hónapom és elég érdekesen alakul a görbém.A múlt havira teljesen azt hittem,hogy baba annyira szép volt.8 dpo-n volt akkor egy kisebb leesés majd visszament és a 12dpo-n megjött.Tesztelésig el se jutottam.A mostani meg eddig elég katasztrófa.....Viszont nem tudom mire vélni száraz vagyok mint a sivatag pedig általában krémes a folyásom peteérés után meg nagyon bevannak durranva a melleim (ez mindig mensi előtt 3-4 nappal jelentkezik)úgyhogy nem tudom mi van!

Neked mikor volt peteérésed?

Leni

2014. ápr. 26. 20:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Nyák+fájdalom szerint hétfőn vagy kedden :) Én becsületesen vezettem, többször volt, hogy azt hittem, na ez tuti baba, és ilyenkor volt általában, hogy megjött 1-2 nappal hamarabb :D A múlt hónapban 1 hetet késett, de mire rávettem magam a tesztelésre, megjött :S Akkor törtem el egyébként azt a hülye hőmérőt is, de utáltam lerázni :D
2014. ápr. 26. 20:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor kb. ugyan akkor volt a peteérésünk :).Nekem eddig voltak szép görbéim,rosszak is de soha nem volt még a vetéléses terhesség óta pozi tesztem.Valamelyik nap én meg úgy jártam,hogy este megtisztítottam,lefertőtlenítettem és elfelejtettem lerázni.Reggel amikor végeztem a mérést csodálkoztam,hogy mi a fene miatt van 42 fokon a hőmérő mire délutánra leesett,hogy nem ráztam le valószínűleg....mondhatom jót röhögtem magamon :)
2014. ápr. 26. 20:26
 16/19 A kérdező kommentje:

Akkor 1 hét múlva együtt izgulhatunk értetek :))

Engem is kikészít h mindenkinek pikk pakk sikerül a baba, csak nekünk nem. Pedig úgy vàgyom màr arra h anya legyek. 25 vagyok, pàrom 32.

Fogalmam sincs h van e vmi baj nàlunk...orvosi vizsgàlatok közepette vwgyunk, de mindig van vmi ami miatt csúszik a vizsgàlat. De ettől ugyanúgy próbàlkozunk. Nekem a napokban lesz peteérésem; én mindig megérzem...soha nem hőmérőztem még.

Jajjj csajok remélem idén még ha anyukàk nem is, de legalàbb kismamik leszünk :)

2014. ápr. 26. 21:11
 17/19 anonim ***** válasza:

A próféta beszéljen belőled kedves kérdező :D

Egyébként a kivizsgálás jó dolog, csak valahogy úgy vettem észre, hogy bizonyos életkor alatt nem veszik komolyan az orvosok sokszor :( 21 éves voltam, amikor abbahagytam a fogamzásgátlót, rögtön kiderült, hogy baj van (hiszen nem állt helyre utána a ciklusom), és úgy kellett könyörögni a dokiknak, hogy ugyan már, legalább egy hormonlabor vizsgálatra küldjetek el... :S

2014. ápr. 26. 21:19
 18/19 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a tegnap du-i és ma reggeli ovutesztem :) biztos holnap hajnalban lesz ovum :)

Hàt igen az orvosoknak könyörögni kell. Mi külföldön élünk itt csak 3 vetélés utàn foglalkoznak veled (2 az még normàlis, szerintük....)

Még "szerencse" h volt ez a harmadik kémiai terhességem igy legalabb elkezdik....de sokat még nem haladtunk előre. Gondolkoztam h lehet ha nyaron hazamegyünk bejelentkezek dokihoz.

Leni!Szóval neked nem sokat segítettek a csodaszerek??? Volt àtjàrhatósàgid?? Emili te milyrn fogamzàsgàtlót szedtél ami így bekavart??

2014. ápr. 27. 06:56
 19/19 anonim ***** válasza:

Én igazából nem értek az ovuteszthez,de nekem az alsón egyformának tűnik a 2 csík.:).Mindent bele,szurkolok!

Igen volt átjárhatóságim,laparom és minden rendben van.Voltam endodokinál,volt spermavizsgálat és minden eredményünk tökéletes.

Nekem a vetélésem után az akkori dokim azt mondta,hogy majd 1 év múlva elkezdjük a vizsgálatokat...hát váltottam gyorsan dokit.A mostani meg egyből elkezdte a vizsgálatokat ugyanis a vetéléses terhességem is 17 hónap alatt sikerült így azt mondta nem kell 1 évet várnunk.Már arra is gondoltam,hogy azért nem sikerülhet mert Párom A pozitív én meg A negatív vagyok és rh összeférhetetlenség van.Kaptam is anti-d szurit amikor elvetéltem.

Leni

2014. ápr. 27. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!