Ti is régóta próbálkoztok a babával? Lenne kedvetek beszélgetni?
Van,hogy vezetem 2-3 hónapig aztán nem vezetem 1-2 hónapig.Most ez a 2-dik hónapom és elég érdekesen alakul a görbém.A múlt havira teljesen azt hittem,hogy baba annyira szép volt.8 dpo-n volt akkor egy kisebb leesés majd visszament és a 12dpo-n megjött.Tesztelésig el se jutottam.A mostani meg eddig elég katasztrófa.....Viszont nem tudom mire vélni száraz vagyok mint a sivatag pedig általában krémes a folyásom peteérés után meg nagyon bevannak durranva a melleim (ez mindig mensi előtt 3-4 nappal jelentkezik)úgyhogy nem tudom mi van!
Neked mikor volt peteérésed?
Leni
Akkor 1 hét múlva együtt izgulhatunk értetek :))
Engem is kikészít h mindenkinek pikk pakk sikerül a baba, csak nekünk nem. Pedig úgy vàgyom màr arra h anya legyek. 25 vagyok, pàrom 32.
Fogalmam sincs h van e vmi baj nàlunk...orvosi vizsgàlatok közepette vwgyunk, de mindig van vmi ami miatt csúszik a vizsgàlat. De ettől ugyanúgy próbàlkozunk. Nekem a napokban lesz peteérésem; én mindig megérzem...soha nem hőmérőztem még.
Jajjj csajok remélem idén még ha anyukàk nem is, de legalàbb kismamik leszünk :)
A próféta beszéljen belőled kedves kérdező :D
Egyébként a kivizsgálás jó dolog, csak valahogy úgy vettem észre, hogy bizonyos életkor alatt nem veszik komolyan az orvosok sokszor :( 21 éves voltam, amikor abbahagytam a fogamzásgátlót, rögtön kiderült, hogy baj van (hiszen nem állt helyre utána a ciklusom), és úgy kellett könyörögni a dokiknak, hogy ugyan már, legalább egy hormonlabor vizsgálatra küldjetek el... :S
Itt a tegnap du-i és ma reggeli ovutesztem :) biztos holnap hajnalban lesz ovum :)
Hàt igen az orvosoknak könyörögni kell. Mi külföldön élünk itt csak 3 vetélés utàn foglalkoznak veled (2 az még normàlis, szerintük....)
Még "szerencse" h volt ez a harmadik kémiai terhességem igy legalabb elkezdik....de sokat még nem haladtunk előre. Gondolkoztam h lehet ha nyaron hazamegyünk bejelentkezek dokihoz.
Leni!Szóval neked nem sokat segítettek a csodaszerek??? Volt àtjàrhatósàgid?? Emili te milyrn fogamzàsgàtlót szedtél ami így bekavart??
Én igazából nem értek az ovuteszthez,de nekem az alsón egyformának tűnik a 2 csík.:).Mindent bele,szurkolok!
Igen volt átjárhatóságim,laparom és minden rendben van.Voltam endodokinál,volt spermavizsgálat és minden eredményünk tökéletes.
Nekem a vetélésem után az akkori dokim azt mondta,hogy majd 1 év múlva elkezdjük a vizsgálatokat...hát váltottam gyorsan dokit.A mostani meg egyből elkezdte a vizsgálatokat ugyanis a vetéléses terhességem is 17 hónap alatt sikerült így azt mondta nem kell 1 évet várnunk.Már arra is gondoltam,hogy azért nem sikerülhet mert Párom A pozitív én meg A negatív vagyok és rh összeférhetetlenség van.Kaptam is anti-d szurit amikor elvetéltem.
Leni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!