Akik mostanában kezdik az inszemet van kedvetek beszélgetni? Mit szedtek, hova jártok, hol tartotok? Mikor lesz?
Nekünk valószínűleg októberben vagy decemberben lesz inszem.
Sajnos lett egy hpv fertőzésem, és emiatt kell várni.
PCT tesztünk lett pozitív, és ezért küldenek inszemre.
Szia, nekem nemrég volt inszemem! Az első, és sikeres lett, most babát várok!!!
Debrecenbe jártam, a Klinikára, nem fizetősre. Első alkalommal elindították a stimulációt ( Clostilbegyt, Gonal ) majd 2. alkalommal a ciklus 10. napján UH, ahol mindkét oldalon 3-3 tüsző volt ( 16 és 15 mm). A 13. napon kellett este beadnom a tüszőrepesztőt, ill. mivel csak 6 mm-es volt a nyálkahártya ezért Estrofem tablettát szedtem 2*1-et.
A 15. napon reggel férj leadta amit kellett, 11-re visszamentünk, és fél 1-kor volt az inszem ami egyáltalán nem volt sem fájdalmas, sem kellemetlen. Ezután 13. nap lehelet halvány pozitívat teszteltem, most pedig itt ficánkol a pociban a kis drágám!
Sok sikert neked is!!!
De jó,gratulálok!Jó ilyeneket olvasni. :) nekem 19.napon volt az inszem.minden tüszőm megrepedt. 2*2 utrogestant használok. most vagyok inszem után 5.napon. remélem gyorsan eltelik még ez a bő egy hét és nekem is sikeres lesz. :) én nem tervezek tesztelni,inkább megyek vérvételre. :)
Te éreztél vmit,ha igen mikortól?sejtetted,hogy sikerülni fog?
Sziasztok!
Én Tapolcára járok és nagyon megvagyunk elégedve mindennel. Nekem novemberben lesz az első inszem addigra meglesz minden eredményem. Én már annyira várom....
Szia, hogy sikerült az inszem? Szerinted eltaláltátok az időt? Nekem mikor az inszem volt szerintem két nappal előtte volt már ovulációm, hő ovuteszt, és szurkálódás alapján gondoltam, hogy ebben a hónapban nem lesz semmi mert lecsúsztunk róla, hisz a petesejt csak 18-24 óráig él. Én sajna ma teszteltem a klinikán egy negatívat, úgy hogy kezdődik elölről minden.
6/7 voltam
Timi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!