Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik mostanában kezdik az...

Akik mostanában kezdik az inszemet van kedvetek beszélgetni? Mit szedtek, hova jártok, hol tartotok? Mikor lesz?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam a 12.napon uh-n. 3 db tűsző van eddig, 10 mm méhnyálkahártya. 19.napon lesz az inszem,mert a hosszúak ciklusaim.

2014. aug. 12. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekünk valószínűleg októberben vagy decemberben lesz inszem.

Sajnos lett egy hpv fertőzésem, és emiatt kell várni.

PCT tesztünk lett pozitív, és ezért küldenek inszemre.

2014. aug. 13. 10:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nekem nemrég volt inszemem! Az első, és sikeres lett, most babát várok!!!

Debrecenbe jártam, a Klinikára, nem fizetősre. Első alkalommal elindították a stimulációt ( Clostilbegyt, Gonal ) majd 2. alkalommal a ciklus 10. napján UH, ahol mindkét oldalon 3-3 tüsző volt ( 16 és 15 mm). A 13. napon kellett este beadnom a tüszőrepesztőt, ill. mivel csak 6 mm-es volt a nyálkahártya ezért Estrofem tablettát szedtem 2*1-et.

A 15. napon reggel férj leadta amit kellett, 11-re visszamentünk, és fél 1-kor volt az inszem ami egyáltalán nem volt sem fájdalmas, sem kellemetlen. Ezután 13. nap lehelet halvány pozitívat teszteltem, most pedig itt ficánkol a pociban a kis drágám!

Sok sikert neked is!!!

2014. aug. 22. 19:27
 3/10 A kérdező kommentje:

De jó,gratulálok!Jó ilyeneket olvasni. :) nekem 19.napon volt az inszem.minden tüszőm megrepedt. 2*2 utrogestant használok. most vagyok inszem után 5.napon. remélem gyorsan eltelik még ez a bő egy hét és nekem is sikeres lesz. :) én nem tervezek tesztelni,inkább megyek vérvételre. :)

Te éreztél vmit,ha igen mikortól?sejtetted,hogy sikerülni fog?

2014. aug. 23. 11:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem semmit, sőt én biztos voltam benne, hogy nem sikerült... Én voltam a legjobban meglepődve, hogy igen! Ugyanolyan volt minden, mint a többi ciklusban, cicifájás, enyhe görcsök, érzékeny lelkiállapot.
2014. aug. 23. 14:30
 5/10 anonim válasza:
Én a Life egészségcentrumba járok Székesfehérvárra, pénteken mondja meg a dokim, hogy hétfőn vagy kedden lesz e az inszem. Én 10 Merional injekciót kapok. Neked sikerült?
2014. szept. 24. 14:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én Tapolcára járok és nagyon megvagyunk elégedve mindennel. Nekem novemberben lesz az első inszem addigra meglesz minden eredményem. Én már annyira várom....

2014. szept. 24. 15:34
 7/10 Juci76 válasza:
Sziasztok! Én Győrbe járok, nemsokára lesz az első inszem. Nálam a rövid, 21 napos ciklus a probléma, és ezáltal nincs ideje a sárgatesteknek elég progeszteront termelni. Egyelőre vizsgálnak...sok esélyt nem látok, kb. 3 párt találtam itt neten, akiknek elsőre sikerült...
2014. nov. 19. 11:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia, hogy sikerült az inszem? Szerinted eltaláltátok az időt? Nekem mikor az inszem volt szerintem két nappal előtte volt már ovulációm, hő ovuteszt, és szurkálódás alapján gondoltam, hogy ebben a hónapban nem lesz semmi mert lecsúsztunk róla, hisz a petesejt csak 18-24 óráig él. Én sajna ma teszteltem a klinikán egy negatívat, úgy hogy kezdődik elölről minden.

6/7 voltam

Timi

2014. nov. 21. 18:13
 9/10 Juci76 válasza:
Sziasztok! 16 napja volt az inszemináció, 1 hete késik a menzeszem, viszont a teszt negatív lett. Ultrogestant (2*2) használok. Szerintetek van esély?????
2015. febr. 25. 10:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Mi október 13-án megyünk először,most még konzultáció lesz.Gőzöm nincs mi vár ránk.Azt tudom hogy a bal pete vezetékem el van záródva és hogy a prolaktin szintem 3 éve magas volt.de ezek 2012-es eredmények.Utána leálltunk a kivizsgálással,mert epilepsziás vagyok és azt mondták felejtsem el.Most a szegedi epis centrumban azt mondta az orvosom,hogy nem akadály.majd összedolgoznak,leállítja a gyógyszereket és minden lehetséges.Tele vagyok reményekkel. Kaáliba megyünk Szegedre.
2015. aug. 16. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!