November 7-én volt elméletileg peteérésem, szinte minden másnap együtt vagyunk a párommal előtte is és utána is.Honnan tudom, hogy sikerült-e? Mennyi idő amíg jelentkeznek a jelek?Mikor tudom hogy babát várok?
Gy. vagyok. az "azonos időpontos".
Nekem megjött, nincs baba:(
Nálad mi a helyzet?
Remélem jobb hírekkel szolgálsz.
Remélem nektek sikerült!!!:)
Nem tesztelsz?
Visszanézek rád, majd Írj!
Hahó ( A. )!!!
Nézegettelek, de nem írtál és vártam a jelzésed! Lesz baba?
Írj!!!
Szia Gy!
Hát az van hogy még mindig nem jött meg és ma reggel csináltam egy tesztet de negatív lett, nem vagyok elkeseredve addig amig nem jön meg, addig van remény.Nagyon szomorú voltam mikor láttam a minusz jelet.De lehet hogy túl korai még, pár nap múlva megismétlem.Gondolj rám puszi A
Szia,
Gy. vagyok, bocs, hogy zaklatlak, de itt vagyunk az újabb peteérés körül, most már biztosan tudsz valamit. Ugye?
Nagyon várom, hogy írj, remélem jó híreket kapok. :)
Mi megint rajta vagyunk, talán most, csak már ne kellene folyton reménykedni... :(
Szia Gy!
Holnap megyek orvoshoz nagy reményekkel, még nem jött meg és nem is érzem ugy hogy megfog, de mást sem, nem vagyok rosszul, nincsenek tünetek.Fáradékony vagyok és eszem sokat.Olyan jó lenne ha azt hallanám amit szeretnék. Azóta nem csináltam tesztet az orvos biztossabbb. A szivem mélyén ugy érzem összejött.több mint 2 hét késés útán azért már reménykedem ennyit még soha nem késett, és nem is maradtt ki.Nagyon szurkolok nektek, higgyél benne hogy összejön.Holnap írók mit mondott az orvos:)))Puszi A
Szia!
Nagyon szorítok és várom az eredményt!
Remélem poz. lesz!!!
Gy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!