Ha dec.10 környékén együtt voltam a párommal és
teherbe eshettem, mikor jelentkeznek az 1. terhességi
tünetek? És mik azok?
Figyelt kérdés
Azóta 2x rendesen megjött, a 2. menstruációnál kezdtem fogamzásgátlót szedni. A levél 1. szünetében nagyon gyenge vérzés jelentkezett (elég volt a tisztasági betét). Az aktus után 2 héttel csináltam tesztet, ami negatívat mutatott. Most a 2. levél vége felé járok, végig, mióta a gyógyszert szedem folyamatos mellfeszülés, hasi görcsök, 1 hete haspuffadás, 2 napja esti hányinger. A tabi előtt a mensim mindig csúszott (de minden hónapban megjött), szal arra nem alapozhatok. Mérleg szerint nem híztam. Gumival védekeztünk, de vízben szexeltünk és csak később jöttem rá, hogy ebből lehet probléma. Azóta többször együtt voltunk, de mindig gumival védekeztünk. De elkövettem azt a hibát, hogy a gumit nem ellenőriztem, hogy lyukas-e. Legtöbbször még a gumi mellett megszakítással is védekeztünk. Tiszta ideg vagyok, mert ha mégis lehet baj, akkor már az abortusz is lehetetlen. Márpedig nem akarok gyereket. Elképzelhető, hogy mégis terhes vagyok? Csináljak új tesztet?
2009. márc. 11. 20:26
1/6 anonim válasza:
Tabletta elkezdése után néhány hónapig normális hogy össze vissza jön meg, esetleg kimarad. A jelek szerintem arra is utalhatnak hogy meg fog jönni. ne izgulj. ha biztosabb szeretnél lenni csinálj mégegy tesztet, de szerintem nem vagy babás. De máskor jobban vigyázzatok hogy ne ess ilyen hibába!
2009. márc. 11. 20:33
2/6 anonim válasza:
Egy december 10-én fogant baba lassan már megmozdulna és az elmúlt hetekben jócskán lehettek volna igazi terhességi tüneteid is. Nem tartozik túl gyakori jelenségnek az, hogy valaki rendes időben normál módon menstruál. A fogamzásgátlók a peteérés gátlásával fejtik ki hatásukat. A gyógyszer mentes időszakban jelentkező vérzés nem igazi menstruáció hanem úgynevezett megvonásos vérzés. Ez a vérzés sem mennyiségében sem jellegében nem hasonlít a normál vérzéshez. Az esetek zömében lényegesen kevesebb mint a megszokott mennyiség. A mellfeszülés jellegű panaszokat bőven okozhatja a fogamzásgátló. A leírtak alapján nincs igazán valószínűsége a terhességnek.
2009. márc. 11. 20:37
3/6 A kérdező kommentje:
Azért félek, mert ugye közben gyógyszert kezdtem szedni és én is a tabinak tulajdonítom a tüneteket, de azért félek, hogy nem-e mégis terhesség. Mert ha az, akkor már nem lehetséges az abortusz :(
Mindig nagyon óvatosak voltunk, a petting során is, a gumi sosem csúszott le, szakadást sem láttunk rajta a sperma sem folyt ki, de sosem ellenőriztük a gumit. Én meg nagyon parázós vagyok...
A tesztet a kérdéses aktus után 2 héttel csináltam, a használati utasításban leírtak szerint. Akkor negatív volt.
Milyen tesztet érdemes venni? One minute-ot használtam először.
2009. márc. 11. 21:07
4/6 A kérdező kommentje:
A hasgörcs és a mellfeszülés már a tabi 1. szemeinél jelentkezett. Azóta pár naponta menstruáció szerű görcseim vannak naponta többször is (tehát nem lehet PMS, mivel az mindig csak max 1 héttel korábban jelentkezett a mensi előtt), a mellfeszülés meg az 1. szünetben enyhült, majd a 2. levél megkezdésekor újra jelentkezett. Ezek mondjuk tünetként meg vannak említve a tabi tájékoztatóban. Most inkább a puffadás és hányinger miatt aggódom. Emiatt gondoltam, hogy esetleg mégis baj lehet. Ha terhes lennék, akkor a 4. hónapba léptem a napokban.
2009. márc. 11. 21:32
5/6 anonim válasza:
Értsd már meg hogy nem vagy terhes!!!!!Ugyan már ne legyél ennyire gyerek nem elég ám ha rádnéznek attól nem leszel babás!!!!!!!
Minium 5000000000 féle képpen védekeztetek , hogyan lennél már, úr isten, sokan meg itt évek óta küdzünk egy babócáért és akkor jön ő......el sem hiszem!!! tudom hogy ő normális válaszért irt ide de már elöttem ketten szépen és tök jól és igazan válaszoltak és még mindig hitetlenkedik....
Pffff
2009. márc. 11. 22:43
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ne engem piszkálj, hogy neked nem sikerül összehozni egy babát.
23 éves munkanélküliként púp a hátamra egy gyerek. Ez van. Azért meg nem akarok gyereket, hogy a küszöböt rágjuk mindketten. Ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!