Nekem se jött még meg, szerda este teszteltem utoljára, kb aznap reggel kellett volna. Holnap reggel fogok tesztelni megint..csak kicsit reménykedek, mert szerdán már mutatnia kellett volna valamit..
2019. jún. 10. 06:49
72/82 anonim válasza:
Sziasztok lányok :) Csatlakozom én is, holnapra nem várom, még nem teszteltem, elsö baba lenne nem tudom mit kell érezni. Második próbálkozós hónap. Szorítok mindenkinek :)
2019. jún. 10. 08:07
73/82 anonim válasza:
Szerintetek 33.ciklusnapon délutáni pisiből mutatna babát a teszt? (29 napos ciklusaim vannak, valószínű a 13.ciklusnapon lehetett ovu)
2019. jún. 10. 14:22
74/82 anonim válasza:
Szia! Ha szerintem mutatnia kellene de kinek,hogy termeli a Hcg-t a szervezete... Ha valóban a 13.ciklusnapon volt ovu és még nem jött meg,mert ugye ovu után a 14.nap a mensié,így gyanakodnék :) sok sikert!
2019. jún. 11. 05:20
75/82 anonim válasza:
Egy hét késés után is negatív. :( a menstruációm pedig sehol, semmi pms tünet.. Két alkalom volt amikor ennyit késett, az egyik egy baleset a családban, a másik pedig egy szakítás és -7kg két hónap alatt. Most semmi ilyen nincsen, es többet késik mint az imént említett eseteknél.
Ez az első hónap hogy szedtem folsavat (400ug) és E vitamint (100NE). Szerintetek ez okozhatja esetleg? Ezek csak vitaminokat, bajt gondolom nem kéne okozzon. :/
2019. jún. 11. 09:10
76/82 anonim válasza:
75ös! Lehet később volt ovud, akkor minden tolódik. Vitamin, ilyesmi nincs befolyással a ciklusra, nem tartalmaznak semmilyen hormont, attól nem késhet. Szerintem tesztelj 2 naponta, más más márkával. Drukkolok!
2019. jún. 11. 09:37
77/82 anonim válasza:
Sziasztok. Nekem tegnap megjött, első baba lenne és már 8 hónapja próbálkozunk 😢
De új hónap, új remény. Legalább a ciklusom nem ingadozik 28-31 napos, szedem a Trimeszter vitamint, cickafarkfű-palástfű tea. Remélem legközelebb sikerül. Nektek drukkolok 🤞🤞🤞
2019. jún. 11. 09:50
78/82 anonim válasza:
77es! Sajnálom :( ne add fel! 😘 Ovu tesztet használsz? biztosan jókor vagytok együtt? Drukkolok érted!
2019. jún. 11. 11:02
79/82 anonim válasza:
6 nap késéssel nekem is megjött ma reggel...😣
Akik mostanra nem várjátok, hogy álltok? 😘
2019. jún. 13. 06:55
80/82 anonim válasza:
68. Vagyok.... nekem is megjött, pedig minden nap legalább 2x együtt vagyunk párommal... most vagyok megint termékeny, úgyhogy hátha 😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!