Ki van még aki jövő hét vasárnapra nem várja? Mi a helyzet nálatok lányok, mikor terveztek tesztet csinálni?
Sziasztok. Csatlakozom,jövőhét szerda-csütörtök-péntekre nem várom. Mostansag eléggé változó a cikusom....
Már nagyon várom,1 éve probálkozunk.
Drukkolok mindenkinek!!
Köszönöm. Hát en is nagyon mindenkinek :)
Annyira jo lenne vegre ennyi idő utan latni azt a fránya masodik csikocskat. :))
Volt olyan honap hogy nem figyeltünk rá,volt hogy menzesz naptar szerint átlagbol számitva. Múlt hónapban ovu tesztekkel...de sajna így sem jött össze. Van mar 2 egészséges fiunk,tehát tudjuk hogy nem lehetetlen a dolog. Én 35 vagyok a párom 40. Lehet nalunk ez okoz nehézséget.
Nemsokara kiderül ez a hónap mit hoz.
Nekem jövőhét kedd/szerdán lenne esedékes, megpróbálom kivárni a hétvégét.. de legalább a pénteket, ha egyáltalán késik ennyit.
Sajnos most nem sok reményt fűzök hozzá. :/
Tünetek alapján valamikor kedden, szerdán lehetett az ovu (nem csináltam tesztet), mi viszont csak vasárnap késő éjszaka és csütörtök este tudtunk együtt lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!